Skrīverieši turpina nest Skrīveru vārdu Latvijā, rādot savas zināšanas erudīcijas spēlē “Gudrs, vēl gudrāks”. Ar labiem panākumiem konkursa pusfinālā nu var lepoties arī Agate Albekeite.

Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 8. klases skolnieces Agate Albekeite un Austra Pumpure piedalījās televīzijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks” pusfinālā. Agate ieguva pirmo vietu savu vienaudžu vidū un izcīnīja tiesības piedalīties spēles finālā. Agate klasesbiedrenei Austrai Pumpurei spēlē tik labi neveicās, un viņa finālā neiekļuva.

Spēle ar Agates piedalīšanos Latvijas Televīzijas 1. kanālā būs skatāma 4. decembrī, bet finālu filmēs 16. decembrī. Paredzēts, ka 24. novembrī Skrīveru vidusskolā ieradīsies filmēšanas grupa, lai veidotu sižetu par Agati.

Skrīverieši arī pagājušajā mācību gadā lepojās ar sava skolēna sasniegumiem šajā spēlē – skrīverietis Kalvis Kalniņš tika atzīts par otro gudrāko piektklasnieku Latvijā.

Vēlam Agatei erudīciju, spēju koncentrēties un veiksmi arī turpmāk, un ceram, ka viņas sasniegumiem piepulcēsies vēl kāds godpilns tituls!

 

Arvis Upīts