Ziemassvētku laiks ir brīdis starp veco un jauno, kad gribas atskatīties uz pagājušo un ar cerībām lūkoties uz nākamo gadu. Šajā brīdī katrs domās pārcilājam, kas bijis gaišākais un ko tomēr varējām izdarīt labāk. Skrīveru novadā labākais esat Jūs – cilvēki, kuri te dzīvo. Cilvēki, kuri ar saviem darbiem, padomu un līdzās būšanu atbalstījuši, palīdzējuši un nejautājuši, ko par to saņems. Paldies, ka Jūs esat un paldies, ka esat sava novada patrioti! Paldies, ka Jūsos aizvien ir dzīva tā īpašā sirdsdegsme, kas silda arī apkārtējos.

Patlaban pasaulē un arī Latvijā pūš pārmaiņu vēji, un cik skaudri tie iegriezīsies, nevar paredzēt neviens. Taču varam būt laimīgi, ka dzīvojam tādā miera ostā, kāda ir mūsu zeme, mūsu novads. Iemācīsimies novērtēt to, kas mums jau ir, un mūsu labās domas lai palīdz vairot pasaulē labo.

Lai Jums pietiek spēka, enerģijas un veselības nākamajā gadā! Ja kādā brīdi pietrūkst dvēseles miera, smelsimies to sev tuvajos, savā pasaulē. Lai katram no Jums ir cilvēks, kura aizvējā varat pārlaist vētru, lai katram ir cilvēciņš, kura dēļ esat gatavs darīt visu!

Priecīgus un gaišus Jums visiem svētkus!

 

Skrīveru novada domes vārdā priekšsēdētājs Andris Zālītis