Skrīveru Mūzikas un mākslas skolā noslēdzies sapulču – koncertu cikls vecākiem „Arī es…”.

Katru gadu novembrī, Latvijas valsts svētku ietvaros, izglītības programmu pedagogi organizē sapulces savu audzēkņu vecākiem. Šī pasākuma mērķis ir veicināt sadarbību starp vecākiem, audzēkņiem un skolas pedagogiem.

Diemžēl uz sapulcēm pārsvarā nāk vieni un tie paši aktīvākie audzēkņu vecāki. Gribētos mudināt arī pārējos vecākus atrast laiku, lai atnāktu uz sarunu ar pedagogiem un atbalstītu sava bērna uzstāšanos  priekšnesuma laikā, jo vecāku sapulcēs priekšnesumā piedalās visi programmas audzēkņi. Šāda uzstāšanās veido katrā audzēknī pozitīvo koncerta pieredzi, pārliecību par izglītības programmas izvēli un izpratni par regulāru instrumenta spēli ikdienā.

Mūsu skolas audzēkņi ir radoši, darboties griboši un atsaucīgi, bet bez vecāku un pedagogu atbalsta neiztikt. Tikai savstarpējās sarunās risināmas visas lietas un rastas atbildes uz daudziem jautājumiem. Arī par to, kas nepieciešams izglītojoties mākslas programmā.

Paldies skolas pedagogiem Ingai Melnei, Velgai Klints, Evijai Cepurei, Svetlanai Timerkanai, Inetai Balodei, Indrai Grietenai, Paulai Pāvulēnai, Dzidrai Stabiņai, Ainim Rudzītim, Maritai Karpai un Ziedonim Puķītim par vecāku sapulču organizēšanu un priekšnesumu sagatavošanu. Paldies arī tiem vecākiem, kuri nāk pie mums, uzklausa mūs un izsaka savus ieteikumus. Paldies!

Gaidīti vecāki ne tikai darba ikdienā, bet arī uz vecāku sapulcēm, kuras notiks pavasarī. Uz tikšanos un veiksmīgu sadarbību!

Foto galerija no pasākuma: Skrīveru MMS noslēdzies sapulču-koncertu cikls vecākiem „Arī es…”

 

Skrīveru MMS direktores vietniece Marita Vaivode