Paldies visiem atsaucīgajiem cilvēkiem, kuri pievienojās Ziemassvētku rūķu pulkam un sarūpēja dāvaniņas svētkos bērniem no Skrīveru novada audžu un aizbildņu ģimenēm un bērniem no trūcīgām, maznodrošinātām ģimenēm! Paldies Inārai Dikai par sniegto atbalstu!

Paldies Skrīveru DAC organizēto svētku pasākumu atbalstītājiem – SIA “Floreat” un SIA “Elvi” par gardajiem mandarīniem un pīrādziņiem svētku galdam, SIA “Skrīveru Pārtikas Kombināts” par gardajām dāvaniņām māksliniekiem!

Paldies par sirsnīgajiem priekšnesumiem Ainaram Kārkliņam un viņa sporta deju dejotājiem, Inārai Pumpasei un dziedošajiem bērniem no Aizkraukles sākumskolas, pasniedzējai Līgai Butānei un DAC atbalsta grupai personām ar invaliditāti “Mežrozīte”, muzikālajām meitenēm Sanijai Vasiļjevai un Laurai Burkai, lieliskajiem pasākumu vadītājiem Signei Kāpai un Aivaram Tīsam!

Paldies SIA “Skrīveru Saldumi” par atbalsta grupas personām ar invaliditāti “Mežrozīte” atbalstīšanu pasākumos Siguldā un Lielvārdē!

Paldies visiem “Pavasaru” brīvprātīgajiem palīgiem un atbalstītājiem par Jūsu labajiem darbiem visa gada garumā!

Sirsnīgi laba vēlējumi mūsu centra patstāvīgajiem apmeklētājiem un foršajiem bērniem! Jaunā gadā aicinām noteikti pievienoties jaunus klientus!

Labvēlīgu 2016. gadu!

 

Skrīveru dienas aprūpes centra “Pavasari” kolektīvs