Skrīveru novada pašvaldība aicina novada uzņēmējus uz sanāksmi par lauku grants ceļu atjaunošanu. Sapulce notiks 24.februārī pulksten 18.00 Skrīveru Kultūras centra mazajā zālē.

Lauku attīstības programmas investīciju pasākuma “Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos” ietvaros Skrīveru novada dome rīko pašvaldības un uzņēmēju apspriedi par uzņēmējdarbībai nozīmīgāko pašvaldības grants ceļu būvniecību vai pārbūvi. Investīciju pasākuma mērķis ir atbalstīt investīcijas publiskās ceļu infrastruktūras kvalitātes uzlabošanai lauku teritorijās, lai veicinātu uzņēmējdarbību un saglabātu apdzīvotību.

Sapulce tiek rīkota, lai kopīgi izvērtētu pašvaldības izvirzītos objektu atlases kritērijus un apspriestos par rekonstruējamiem ceļu posmiem. Sapulcē aicināti piedalīties visi Skrīveru novada uzņēmēji, kuru darbība saistīta ar novada lauku teritoriju.

Informāciju par sapulci, kā arī par investīciju pasākumu, var saņemt Skrīveru novada domē, tālrunis 29296165 vai e-pasts: ansis.martinsons@skriveri.lv.