13. februārī Skrīveru kultūras centrā notika vokālo ansambļu draudzības koncerts “Mīlestības pinekļos”. Tas bija Skrīveru kultūras centra vokālā ansambļa “Ferrovia” jubilejas ieskaņas koncerts.

Koncertā piedalījās ansambļi no Ikšķiles – sieviešu vokālais ansamblis “Nona” un jauktais vokālais ansamblis “Gaudium”, Kalsnavas pagasta sieviešu vokālais ansamblis “Vīzija”, Ķeipenes sieviešu vokālais ansamblis “Sonore”, Limbažu vīru vokālais ansamblis “Dziļezers”, Skrīveru kultūras centra sieviešu vokālais ansamblis “Akcents” un Skrīveru kultūras centra vokālais ansamblis “Ferrovia”.

“Ferrovia” šogad svin savu 20 gadu jubileju un visi koncerti būs veltīti šim svarīgajam notikumam. Ansambļa pirmā vadītāja bija Gunta Jančenko, bet no 2003. gada janvāra ansambli vada Ferijs Millers. “Ferrovia” šo gadu laikā ir izveidojies par vienu no labākajiem ansambļiem valstī.

No pašiem pirmsākumiem ansamblī dzied Lilita un Tālis Pauļi, Inta un Egīls Blumbergi, Ilona Rūķe. Ilgus gadus ansamblī “Ferrovia” dziedāja arī Dzintra Gabranova.

Paldies diriģentam Ferijam Milleram un dziedātājiem par mums dāvāto prieku un emocijām. Lai skan dziesma!