SIA “Skrīveru Saldumi” saņēmis starptautiski elitāro britu mazumtirdzniecības uzņēmumu asociācijas “British Retail Consortium (BRC) Standarts for Food Safety” standarta sertifikāta A līmeni.

Sertifikāts apliecina produkcijas kvalitāti, labas ražošanas un higiēnas praksi un uzrāda ražotāju kā uzticamu partneri tirdzniecības tīkliem. BRC standarta prasību īstenošana uzņēmumam paver ceļu uz sadarbību ar mazumtirdzniecības uzņēmumiem, jo veikalu tīkli Eiropā, pasaulē un arī Baltijā izvēlas sadarboties ar ražotājiem un piegādātājiem, kuru produkcija sertificēta atbilstoši šim standartam.

“Eksports ir viena no mūsu prioritātēm, līdz ar to tiek investēts darbinieku apmācībās, viņu kvalifikācijas paaugstināšanā, izvirzīti arvien lielāki mērķi sev pašiem. Domājot par ilgtermiņa perspektīvu, uzņēmums netaupa uz kvalitātes rēķina. Lai īstenotu uzstādītos mērķus, uzņēmumā strādājošie augstas kvalifikācijas speciālisti, izvēloties kvalitatīvākās un dabīgākās izejvielas, rada kvalitatīvus, uzticamus un dabīgus saldumus. Pasaulē novērtētākā sertifikāta iegūšana paver ne tikai jaunas iespējas eksporta tirgu apgūšanai, bet tas ir apliecinājums mums pašiem un arī vietējiem klientiem, ka strādājam atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem,” saka Sintija Audziša, SIA „Skrīveru Saldumi” valdes locekle. “BRC sertifikāta iegūšana saldumu ražošanas nozarē ir kā atzinība sportistam starptautiskās sacensībās – godpilno apliecinājumu iegūst tikai labākie, kas uz to mērķtiecīgi tiekušies un strādājuši.”

Uzņēmumā kopumā esam investējuši 70 000 eiro, lai iegūtu šāda līmeņa sertifikātu, bija piesaistīta  konsultante, uzņēmumā veiktas dažādas pārplānošanas, iegādātas jaunas iekārtas, veiktas darbinieku apmācības, kā arī veikti citāda rakstura uzlabojumi.

Uzņēmums novērtē klientu un partneru uzticību, kas iegūta ar godīgu un smagu darbu, tādēļ arī turpmāk vēlas pilnveidoties. Pastāvīgi tiek atjaunotas iekārtas, modernizēti ražošanas procesi, radītas jaunas saldumu receptes.

 

Dace Vītoliņa, filiāles vadītāja