28. maijā Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas stadionā noritēja Skrīveru novada atklātās sporta spēles strītbolā un minifutbolā, kuras organizē ar Skrīveru novada domes atbalstu.

Minifutbols notiek jau desmito gadu pēc kārtas. Šogad turnīrs pulcēja astoņas komandas: Skrīveri, Skrīveri 1, R.R. (Ragana, Krimuldas novads), Vietalva, Līgatnes Zenit, FK Tīnūži, Tava Mamma (Aizkraukle), Barons (Rīga). Komandas tika salozētas divās grupās pa četrām komandām.

A grupā noslēgumā izveidojās interesanta situācija, jo trijām komandā bija vienāds gūto punktu skaits. Nākamais rādītājs bija vārtu starpība visās spēlēs, kur arī pēc šiem rādītājiem nevarēja noskaidrot divas labākās. Taču pēc nākamā rādītāja – gūto vārtu skaits visās spēlēs, labākie izrādījās Skrīveri ar 6 gūtajiem vārtiem, otrā vieta pienācās Tavai Mammai, kuriem bija pieci gūtie vārti, bet FK Tīnūži bija divi gūtie vārti, kas noslēgumā ļāva izcīnīt trešo vietu grupā, ar ko nepietika, lai tiktu uz pusfinālu.

B grupā situācija bija vienkārša. Kā pirmie no grupas ar trim uzvarām izgāja R.R., bet kā otrie – Skrīveri 1.

Vienā pārī pusfinālā tikās R.R. pret Tava Mamma, otrā sacentās abas mājinieces Skrīveri pret Skrīveri 1. Pirmajā pārī uzvaru ar 2:0 izcīnīja R.R. Otrajā pārī risinājās spraiga spēle, kurā uzvaru pēcspēles sitienu sērijā izcīnīja Skrīveri.

Spēlē par trešo vietu Skrīveri 1 (Mārtiņš Dāvidnieks, Aleksandrs Zvidriņš, Jānis Beinārs, Jānis Jasaitis, Jānis Kokins, Raivo Švābe, Juris Sakss, Andis Litovskis, Gatis Muižnieks, Miks Ievāns, Artūrs Grāvis) pārliecinoši apspēlēja komandu no Aizkraukles Tava Mamma.

Finālā, līdzīgi kā pusfinālā, uzvaru pēcspēles sitienu sērijā izcīnīja Skrīveri (Guntis Rūze, Ainārs Mičulis, Oskars Barviks, Oskars Upmanis, Ivars Garančs, Jānis Ielejs, Rolands Dūda, Arvis Upīts, Ainārs Ervīns Balodis, Artūrs Reidzāns), pārspējot R.R. (Jānis Eisaks, Elvijs Makars, Ojārs Kalnozols, Kaspars Stirna, Deivids Mielēns, Jānis Augulis).

Starp spēlēm notika konkurss „Pendeles”, kurā uzvarēja R.R., otrajā vietā Līgatnes Zenit, trešajā vietā – Vietalva.

A grupa

A grupa futb

B grupa

B grupa futb
Tika izspēlēts viena apļa turnīrs. Par uzvarētājiem, uzvarot visās spēlēs, kļuva S un A (Arnis Simanovičs, Mārtiņš Dāvidnieks, Mikus Ievāns, Gatis Ulme), otrajā vietā – Līgatne (Rinalds Vanags, Oskars Īzaks, Mārcis Malkausis), trešajā  – Kodēji (Kārlis Beikerts, Ralfs Petkevičs, Artūrs Ļaksa).Paralēli minifutbolam risinājās arī strītbola turnīrs, kurā startēja piecas komandas: S un A (Skrīveri/Aizkraukle), Kodēji (Vietalva), Līgatne, Air Jordans (Pļaviņas) un meiteņu komanda no Skrīveriem ar nosaukumu Vienīgās.

A grupa

A grupa str

Futbola komanda Skrīveri izsaka paldies Skrīveru novada domei par piešķirtajiem līdzekļiem jaunu formu iegādei.

Liels paldies tiesnešiem Jurim un Uģim Benjaviem un Aigaram Lisenko, sekretārei Diānai Bogopoļskai un fotogrāfiem Inesei Bogopoļskai un Kristīnei Gutānei-Upītei.

 

Guntis Rūze