Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas absolventi parādījuši labas zināšanas centralizētajos eksāmenos – skrīveriešu rezultāti ir starp labāko skolu rādītājiem valstī.

Vidusskolēni centralizēto eksāmenu rezultātus saņēma pašās jūnija beigās, un Valsts izglītības satura centra apkopojis arī kopējos rādītājus. Latvijā skrīveriešu sniegums ir izcils – pēc centralizēto eksāmenu rezultātiem 443 mācību iestāžu vidū skrīverieši ir labāko skolu vidū, ierindojoties 21. vietā. Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas jaunieši vislabāk nokārtojuši eksāmenus, arī vērtējot ar citām bijušā Aizkraukles rajona vidusskolām.

Vidēji valstī vērtējums centralizētajos eksāmenos ir 49,9 procenti, savukārt skrīverieši vidējā vērtējumā kopumā sasnieguši 65,8 procentu robežu. Labākās zināšanas A. Upīša Skrīveru vidusskolas absolventi parādījuši krievu valodā (78,18 procenti)un angļu valodā (71,43), izcili rezultāti ir arī bioloģijā (68,05 procenti), latviešu valodā (66,30), matemātikā (59,68), fizikā (57,16) un ķīmijā (55,85 procenti).

Rezultāti centralizētajos eksāmenos izteikti procentos. Rezultātu veido pareizo atbilžu attiecība punktos pret maksimāli iespējamo punktu skaitu eksāmenā vai tā daļā.

Priecājamies par skrīveriešu labajām zināšanām un vēlam veiksmi, iestājoties augstskolās!

Arvis Upīts