14. oktobrī plkst. 19.00 Skrīveru kultūras centrā norisināsies Trio “Mediante” koncerts.Trio “Mediante” ir muzikāli dinamisks trio, kas meklē harmonisku akadēmiskā smalkuma, svingam raksturīgās improvizācijas un estrādes mūzikas interpretācijas apvienojumu. Tā ir divu dzirkstošu vokālu un jūtīgas akordeona spēles rotaļa, kas aicina klausītāju uz brīdi atstāt aiz durvīm ikdienas rūpes un caur dziesmu izdzīvot patiesu, jautru un gaiši smeldzīgu stāstu.
Koncertā Laine, Zane un Māris klausītājiem piedāvās Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Ulda Stabulnieka un citu Latvijā pazīstamu komponistu muzikālo kompozīciju aranžijas.
Jaunie mūziķi uzskata, ka, apvienojot Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā iegūtās zināšanas, oriģinālu pieeju un mīlestību pret latviešu mūziku, tiem izdodas radīt pavisam jaunu un neierastu tautā jau iemīļoto dziesmu skanējumu.
Savā neilgajā pastāvēšanas laikā Trio “Mediante” koncertējuši visā Latvijā, uzstājoties tādos publiskos pasākumos kā pilsētas svētki, mākslinieku plenēri, Muzeju nakts, kā arī radot muzikālu noskaņu dažādos korporatīvos un privātos svētkos.