Rudens-ziemas sezonas galda spēļu periods Skrīveru novadā atsācies. Pagājušajās nedēļas nogalē, atkal satikās uzņēmīgākie galda spēļu dalībnieki gan no Skrīveriem, gan viesi no Latvijas novadiem.Starp skolēniem konkurence šoreiz starp 7 dalībniekiem. 1. posmā 3. vietu ar stingru apņēmību izcīnīja Edgars Z. (11  gadi), 2. vietu – Sanija P. (12 gadi), bet 1. vietu šajā posmā izcīnīja Roberts O. (11 gadi). Visi trīs labākie spēlētāji ir skrīverieši. Jāatzīmē, ka ir savstarpēja līdzīga konkurence starp Robertu un Saniju, bet nu sevi pieteicis stipri līdzīgās novusa spēles prasmēs arī Edgars. Prieks par skrīverieti Emīlu G. (6 gadi), kas turas līdzās un turpina pieslīpēt novusa spēles taktiku. Apsveicam!
‘Pieaugušo grupā šoreiz piedalījās 20 spēlētāji jauktā grupā (sievietes un vīrieši) spēlēja dubultspēli. Pēc lozēšanas principa 10 pāri savstarpēji mērojas ar savām spējām. Aktīvākajiem skrīveriešu spēlētājiem bija izaicinājums mēroties spēļu prasmēs ar tik pat aktīviem spēlētājiem no Rēzeknes, Pļaviņām, Vecbebriem, Aizkraukles. Kopumā šajā posmā 3. vietu pārliecinoši izcīnīja Jānis Rudzītis (Vecbebri) pārī ar Kazimiru Skangali (Skrīveri). 2. vietu Kaspars Glods (Skrīveri) pārī ar Danielu Stivku (Rēzekne). Pirmo vietu ar vislielāko setu uzvaru pārsvaru Vladimirs Glods (Pļaviņas) pārī ar Māri Aldiņu (Pļaviņas). Apsveicam!

Prieks par spēlētājiem un gribu savu brīvo laiku pavadīt aktīvi.

Tagad dalībniekiem svarīga dalība 2. posmā 27. novembrī tādā pašā sastāvā un 3. noslēdzošajā posmā ar gala apbalvošanu 11. decembrī.

Zigrīda Sprukte
Tūrisma un sporta darba organizatore