Latvijas Volejbola federācija (LVF) sadarbībā ar LVF Senioru komisiju 2016./2017.gada sezonā organizē: 1.Latvijas Senioru volejbola čempionātu.  Pirmajā sezonā Latvijas čempionāts tiek organizēts divās vecuma grupās: Dāmas 35+ un Kungi 40+. Paredzamais sacensību norises laiks no š.g.decembra līdz 2017.gada maijam. Sacensības norisināsies sestdienās vai  svētdienās. Izspēles sistēma, kārtas un sacensību noteikumi skatīt Nolikumā. Mīļie aktīvie skrīverieši – volejbola cienītāji un domu biedri –  lai plānotu nepieciešamās dalības iespējas, finansējumu ( dalības maksas, ceļa izdevumus, komandas formu); treniņu iespējas un piesaitīt treneri  volejbola kvalitatīviem treniņiem, būsim priecīgi redzēt Jūsu vēlmi radīt, viedot un noturēt Skrīveru  volejbola komandu gan 1.LAT Senioru volejbola čempionāta dalībnieku vidū, gan kā arī pilnveidot kopumā arī mūsu novadā volejbola un pludmales volejbola sacensību sistēmu.

Līdz š.g. 22. Novembrim mums novadā ir jāapstiprina komandas dalība jaunajā LAT Senioru čempionātā (Reģistrācijas pieteikums un Vārdiskais pieteikums). Nolikums.

2. Latvijas pašvaldību sporta veterānu-senioru savienība  (LSVS) ir apstiprinājusi LSVS Pašvaldību 54.Sporta spēļu finālsacensības 2017.gadam.

http://www.lsvs.lv/lsvs-speles/latvijas-pasvaldibu-sporta-veteranu–senioru-savienibas-54atklato–sporta-spelu-nolikums

Laipni aicināti aktīvie skrīverieši  atsaukties!

Sīkāk informācija saziņai tālr. 28373530 Zigrīda vai e-pasts: zigrida.sprukte@skriveri.lv

LVS_Sacensību grafiks