Skrīveru Mūzikas un mākslas skolas mākslas programmas mācību gads ir pagājis burtu zīmē. Šogad Valsts konkursa tēma bija grafiskais dizains. Audzēkņi veidoja izskatu dažādu produktu iesaiņojumiem, afišām, kā arī zīmējām dizainu konkrētam produktam- Skrīveru Pārtikas kombināta konfektei “Gotiņa”. Ar šo uzņēmumu mums ir izveidojusies laba sadarbība, dažus gadus atpakaļ jaunie mākslinieki zīmēja senos konfekšu iesaiņojuma “Gotiņa” dizainus, kurus  šobrīd var aplūkot uzņēmuma telpās.

Šogad Skrīveru Pārtikas Kombinātam aprit 60 gadu pastāvēšanas jubileja un par godu tam, audzēkņi zīmēja konfektes dizainu svētku noformējumā. Šobrīd šos zīmējumus var apskatīt un nobalsot par labāko uzņēmuma mājas lapā https://www.facebook.com/SkriveruPartikasKombinats. Tie zīmējumi, kuri visvairāk patiks skatītājiem, tiks realizēti uz konfektes “Gotiņa” papīrīšiem un būs apskatāmi Skrīveru novada svētkos.

Vēl sadarbībā ar Skrīveru Pārtikas Kombinātu mūsu skolas audzēkņi izveidoja interesantu informatīvu objektu- norādes un ir apskatāmas pie uzņēmuma iebrauktuves.  Tā ir laba pieredze, ka skolēni gūtās zināšanas var pielietot praksē, kā arī iepazīt grafiskā dizainera profesijas iespējas.