Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS “VIRŠI-A”, īstenojot ievērojamu veikala rekonstrukciju, izveidojis modernu mazumtirdzniecības veikalu Zemgalē, Skrīveros. Investīcijas DUS “Skrīveri” veikala rekonstrukcijā un labiekārtošanā sasniegušas vairāk nekā 100 tūkstošus eiro.

Uzsākot rekonstrukciju, DUS “Skrīveri” līdzšinējais veikals tika nojaukts pilnībā un tā būvniecība tika uzsākta no jauna. Plānots, ka nākotnē tiks īstenota arī DUS “Skrīveri” rekonstrukcijas otrā kārta, kuras laikā tiks veikta degvielas uzpildes saliņu un teritorijas labiekārtošana.

Jānis Riekstiņš, AS “VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: “Kā pašmāju uzņēmumam mums ir svarīgi ieguldīt Latvijas reģionos, lai nodrošinātu gan darba vietas, gan papildu ērtības reģiona iedzīvotājiem. Šogad esam kļuvuši par lielākajiem nodokļu maksātājiem Zemgales plānošanas reģionā lielo nodokļu maksātāju grupā, par ko esam lepni, jo tas parāda mūsu attieksmi pret saviem darbiniekiem un valsti kopumā. ”VIRŠI-A” staciju tīkls pārklāj visu Latvijas teritoriju, tāpēc ir būtiski turpināt tā pilnveidošanu, paredzot investīcijas esošo staciju rekonstrukcijā. Šogad turpināsim degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla modernizāciju, īstenojot arī citu staciju rekonstrukciju.”

Veikals izveidots 115 m2 platībā un līdzās veikalam, tajā izveidota arī kafejnīcas zona. DUS “Skrīveri” veikalā, atbilstoši mūsdienu prasībām, ieviesti moderni risinājumi kā digitālie reklāmas displeji, profesionālās konvekcijas krāsnis, kas ļaus pagatavot augstas kvalitātes karstās uzkodas. Tajā pieejams plašs auksto un karsto uzkodu klāsts, svaigi ceptas smalkmaizītes, svaigi grauzdēta kafija un kafijas dzērieni, auto preces un citas.

Par AS “VIRŠI-A“
AS “VIRŠI-A” ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi Latvijas degvielas tirdzniecības nozarē. Šobrīd “VIRŠI-A” tīklā ir 55 DUS, no kurām 51 ir pilna servisa, un tajā strādā vairāk nekā 400 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Papildu informācijai
Sabīne Dzene|
T.26659666