Līgo svētki ir vieni no maģiskākajiem svētkiem, tomēr nav noslēpums, ka, lai svētki izdotos īpaši skaisti, ir nedaudz jāpacenšas! Skrīveros gan viesu uzņēmēji, gan ciemiņi varēs iegādāties visu, kas vajadzīgs, lai svētki izdotos!

Skrīveros vienmēr ir traki garšīgi un arī šī reize nebūs izņēmums – kaifīgais Skrīveru mājas saldējums, mutē kūstošās Skrīveru pārtikas kombināta gotiņas, medus, aromātiskās zemnieku saimniecības “Ragāres” tējas, gardās zaptītes no “Divu māsu virtuves” un, protams, arī siers, jo Jāņi bez siera nemaz nav iedomājami! Nav aizmirsts arī par kreptīgākiem cienastiem – žāvētu gaļu un desām, gardu maizīti, alu un pat jaunajiem kartupelīšiem! Kā arī klūdziņu grozi un koka trauki, kur to visu likt!

Esam parūpējušies arī, lai Jāņu bērni varētu sapucēties kā nākas – pie mums smaržīgākās Jāņu zāles, aksesuāri svētku tematikā, koka tauriņi un citi koka izstrādājumi. Lai Jāņu vakarā meitas būtu īpaši skaistas, būs iespējams arī izvēlēties un iegādāt atbilstošu tērpu – lina kleitas un arī vainadziņus neesam aizmirsuši! Kā jau zināms – svarīgākais, lai kājas siltumā – čakla rokdarbniece parūpējusies, lai jaunajai paaudzei būtu silti un interesanti – zeķītes, zābaciņi, plediņi un rotaļlietas! Ja nu kādam ir vientuļi un pietrūkst biedra svinībām – būs iespēja iegādāties sev mazu pūkainu draudziņu, cālīti, ko sildīt un lolot!

Līgo svētku tirgū pavisam noteikti ikviens varēs atrast nepieciešamo fantastiskiem svētkiem! Gaidīsim ciemos un viesus cienāsim ar spēcinošu zupu, lai pietiek tā spēka visiem svētkiem!  Tiekamies “Zaļās zemes tirdziņā”, Skrīveru novadā, Zemkopības institūtā, Rīga-Daugavpils šosejas malā!  Līgo!