Ekskluzīvs akordeonistu kopprojekts kurā tiek pārstāvēti tik daudz un dažādi mūzikas stili un novirzieni no Balkānu tautu mūzikas un Francijas romantiskajiem ritmiem līdz mūsdienu populārās un pat rokmūzikas skaņdarbiem ABBA, QUEEN, Maikla Džeksona, u.c., kas padara to par ļoti unikālu muzikālu projektu, jo katram patiks šai programmā kaut kas savs, turklāt  tik pateicīga un oriģināla instrumenta izpildījumā kā akordeons.

Akordeonists no Serbijas pilsētas Suboticas Radovans ir īsts meistars, kas virtuozi pārvalda instrumentu. Viņa radošajā krātuvē ir gan solo programmas gan ilgtermiņa sadarbības ar horeogrāfiskajiem ansambļiem, gan personīgā orķestra pārvaldīšanas pieredze. Maestro var saukt par “dzimtmuzikantu” jo viņš ir dzimis un audzis muzikālā ģimenē, kurā mīlestība pret mūziku rūpīgi tiek pārmantota no paaudzes paaudzē. Viņa repertuārā ir Balkānu (serbu, horvātu, maķedoniešu, ungāru, grieķu, rumāņu, bulgāru, u.c.), Eiropas tautu mūzika, kas plaši pārstāvēta un izpelnījusies publikas atzinību Gorana Bregoviča koncertos un Kusturicas filmās. Īpaša vietu viņa repertuārā aizņem dzimtenes melodijas, kurās var saklausīt maigumu, uguni, temperamentu, jutīgumu, kas aizskar jebkura cilvēka dvēseles stīgas. Šīs mūzikas noslēpums – neparastais ritms, kas reiz dzirdējis to, vairs nevar aizmirst, jo tas sagrābj un nelaiž vaļā.

Moriss Balaskā – starptautisku konkursu un festivālu laureāts elektroniskā akordeona spēlē. Dažkārt dēvēts arī par cilvēku orķestri. Latviešu izcelsmes Kanādas  pilsonis ir apvienojis  tradicionālā akordeona spēli ar zināšanām skaņu režijā, elektronikā un kompjūtermūzikā radījis pats savu elektroniskā akordeona sistēmu, tādā veidā cenšoties parādīt akordeonu kā instrumentu  neierastā, netradicionālā kvalitātē. Māra moto – akordeons nav tikai šlāgeris – tā var būt arī mūsdienīga un moderna mūzika. Uzstājies  Japānā, Polijā, Vācijā, Dānijā, Šveicē, Holandē, Somijā, Kanādā, Krievijā, Igaunijā, Lietuvā un, protams Latvijā. Morisa  publiskā uzstāšanās ietver vokālu, dažādas izklaides, horeogrāfiju un šova elementus. Mūziķa manierē izpildītais priekšnesums ir stipri atšķirīgs no tradicionālās akordeonu spēles, repertuāra un stila.

Kā individuālu instrumentālo un vokālo solo sniegumu, tā iepazīstina ar akordeonu kā ar instrumentu pavisam no citas puses, gan mākslinieciski, gan tehniski.