Svētku laikā Skrīveru Dienas aprūpes centrā notika liela rosība… Tika ceptas piparkūkas, klāti galdi un gaidīti viesi.

18.decembrī, ieskandinājām Ziemassvētkus kopā ar pastāvīgajiem klientiem, pensionāru biedrības pārstāvjiem un Skrīveru novada vientuļajiem pensionāriem. Mūs priecēja Aizkraukles interešu izglītības centra popgrupa “Unikumi”, uzstājās arī Senioru klubiņa dāmas. Pēc koncerta svētku dalībniekiem bija iespēja radoši darboties kopā ar jauniešiem no biedrības “Galaktika”. Bet pie mielasta galda tika dziedātas skaistās latviešu dziesmas.

19.decembrī, svētki tika svinēti kopā ar audžu un aizbildņu ģimenēm. Svētkus kopā svinējām ar Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 6.klases meitenēm, kuras uzstājās ar leļļu teātra izrādi “Kaķīša dzirnaviņas”, kas ir stāsts par piedošanu un ticību labajam. Par nepadošanos un nepieciešamību domāt gaišas domas jebkurā dzīves situācijā. Par to, ka uz priekšu tikt var, tikai vairojot prieku. Pēc izrādes Ziemassvētku dziesmas mums atskaņoja Gundega Gruberte, kura sintezatora spēli iemācījusies pašmācības ceļā un šī bija viņas pirmā debija publikas priekšā.

20.decembrī, uz Ziemassvētku pasākumu bija ieradušās trūcīgā un maznodrošinātās ģimenes, kuras priecēja ar saviem priekšnesumiem Skrīveru Mūzikas skolas audzēkņi. Pēc koncerta bērni sacentās jautrās stafetēs, skaitīja Ziemassvētku dzejoļus un saņēma dāvanas.

21.decembrī, mūsu draudzīgais “Mežrozīšu” kolektīvs viesojās Ogrē, dienas centra “Saime” organizētajā Ziemassvētku pasākumā, kur klausījās koncertu, spēlēja spēles un deja.

Izsakām pateicību par atbalstu svētku organizēšanā Dacei Lediņai un Ervīnam Pazaram no SIA “ Build Art”, kā arī Aivaram Grīnbergam no SIA “ART-AG”, Elmāram Babajevam no SIA “Barells” , AS “Virši-A”, SIA “Fazer Latvija”, A/S “Latvijas dzelzceļš”.

  

Lai sirds miers, labklājība un prieks
Jaunajā gadā mīt katrā mājā!

Elīna Siliņa
Skrīveru Dienas aprūpes centra vadītāja