Esi domājis, ka gribētu palīdzēt kādam bērnam no bērnunama?! “Vai es esmu piemērots uzņemošās ģimenes statusam? Kā izmainīsies mana dzīve, ja es uzņemšu jaunu bērnu savā ģimenē?” šādi un līdzīgi jautājumi un arī bažas par birokrātiskajiem līkločiem ir līdzīgi un cilvēciski katram, kas ir iedomājies, ka gribētu.

Piedāvājam, pieredzes stāstu, no kāda, kas tam jau izgājis cauri, iespēju pajautāt profesionāļa padomu un vienkārši pavadīt vakaru patīkamā, neformālā gaisotnē ar tējas tasi un sarunām, un pat, iespējams, kādu muzikālu pārsteigumu.

Projekta “Atver sirdi Zemgalē” ietvaros sarunu vakarus potenciālajām audžuģimenēm, aizbildņiem un adoptētājiem, vai ikvienam, kas vēlas iesaistīties, lai palīdzētu bez vecāku aprūpes palikušiem bērniem, organizējam Bauskā un Jēkabpilī, Jums ir iespēja izvēlēties un piedalīties tur, kur jums ir ērtāk nokļūt. Detalizēta informācija par laiku un vietu, kā arī saite reģistrācijai:

Bauskā 9. martā restorāna “Mūza” banketu zālē, laikā no plkst. 17.00 līdz 20.00, adrese Slimnīcas iela 7, Bauska.
Pieteikšanās uz pasākumu http://ejuz.lv/vakarsbauska

Jēkabpilī 20.matrā restorānā “Oāze”, laikā no plkst.17.00 līdz 20.00, adrese Mezštrādnieku ielā 2, Jēkabpils
Pieteikšanās uz pasākumu http://ejuz.lv/vakarsjekabpils

Pasākumu vadīs psihoterapeite, nodibinājuma “Sociālo pakalpojumu aģentūra” valdes priekšsēdētāja Dace Blaževica. Sarunā piedalīsies jaundibinātā audžuģimeņu atbalsta organizācija “Plecs”, savu dalību pasākumā apstiprinājušas un ar pieredzi dalīsies pieredzējušas audžu mammas.

Piesakies un atnāc!

Informāciju sagatavoja un uz neskaidriem jautājumiem atbildēs:
Ilva Kalnāja
Projekta “Atver sirdi Zemgalē” komunikāciju speciāliste
Tālrunis, 28814226,
ilva.kalnaja@zpr.gov.lv