Pirmdien, 26. februārī, Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā norisināsies EKO forums, kura ietvaros speciālisti no “Zaļā josta” informēs vecāko klašu skolēnus par pareizu rīcību ar atkritumiem, atkritumu šķirošanu un to pārstrādi. Izglītojošu vieslekciju laikā paredzēts izglītot vairāk nekā 275 bērnus un jauniešus.

Vides izglītības lekciju laikā “Zaļā josta” eksperti kompleksi iepazīstinās auditoriju ar atkritumu šķirošanas pamatnosacījumiem, pārstrādei piemērotiem atkritumu veidiem, izskaidros atkritumu ietekmi uz vidi un cilvēka veselību, uzsverot to pareizas apsaimniekošanas nozīmi.

Paralēli vieslekcijām EKO foruma ietvaros norisināsies tematiskās radošās darbnīcas, erudīcijas konkurss, pieredzes apmaiņa un sadraudzības spēles.

Uzziņai:
“Zaļā josta” vieslekcijas par atkritumu šķirošanas tēmu norisināsies 26.02.2018. Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā (Stacijas laukums 1, Skrīveri), sākums plkst. 13.00. Lekcijas norisinās semināru un lekciju cikla “Atkritumu šķirošanas nepieciešamība un pieejamība. Jaunākās tendences atkritumu apsaimniekošanā” ietvaros.

Plašāka informācija:
Ilze Liepa-Balode, tālr. 67808112, mob.tālr. 29154531
ilze.liepa@zalajosta.lv, www.zalajosta.lv