Šogad Lielā talka norisināsies 28.aprīlī no 9.00 līdz 15.00 vienlaicīgi visā Latvijā un arī Skrīveros.

Aicinām gan piedalīties kopīgajos sakopšanas darbos, gan arī pievērst uzmanību savai sētai un pagalmam! Visiem kopā iespējams padarīt dzīves vidi skaistāku un sakoptāku! Interesentus lūgums zvanīt talkas koordinatoram G. Bokalderam pa tālr. 26444662 ,būs pieejami talkas maisi ,kā arī tiks izsniegti darba cimdi.

Sākot ar Lielās talkas dienu, no 28. aprīļa līdz 7. maijam, Skrīveros būs izvietoti lielgabarīta atkritumu konteineri:

  • laukumā pie dzelzceļa, Birzes ielā 2a;
  • Saimniecībā pie vecā kantora ēkas;
  • Zemkopības institūtā.

No 23.aprīļa līdz 27. aprīlim varēs pieteikt traktoru, kas aizved atkritumus (vecas mēbeles, sadzīves tehniku utt.) uz lielgabarīta konteineriem. Pieteikties pie Skrīveru novada pašvaldības vides pārvaldības speciālista Gunta Bokaldera pa tālr. 26444662 līdz 27. aprīlim.

Svarīgi! Lielgabarīta atkritumi ir tādi sadzīves atkritumi, kurus to izmēru dēļ nevar un nedrīkst ievietot sadzīves atkritumu konteinerā, piemēram, mēbeles, matrači, paklāji, svētku egles utt. Lielgabarīta sadzīves atkritumi nav tādi mājsaimniecībā radušies celtniecības atkritumi kā, piemēram, logu rāmji, grīdas dēļi, ģipškartons, flīzes, durvis, stikla vate utt.

Aicinām aktīvi izmantot SIA “Ķilupe” piedāvājumu nolietotās elektrotehnikas un šķiroto atkritumu izvešanai, kas Skrīveros tiks nodrošināta 2018.gada 27.aprīli. Izvešana iepriekš jāpiesaka SIA „Ķilupe” pa tālr. 65071222, 29104053 vai rakstot uz kilupe@gmail.com