Izgudrotāji – lieli un mazi! Piesakieties dalībai izgudrojumu un inovāciju izstādē MINOX ZEMGALE, kas saistībā ar Metāla svētkiem, notiks 8. septembrī Jelgavā. 

Aicinām ikvienu, kam ir kāds savs izgudrojums, pieteikt dalību izstādē, jo dalībai nav nekādu ierobežojumu- ne vecuma, ne arī citu.

Pieteikšanās e-pastā: liga.mikelsone@zrkac.jelgava.lv Piesakoties jānorāda: autora/-u vārds, uzvārds, skola/ augstskola/ institūts/ organizācija/ uzņēmums, (ja pārstāvat), izgudrojuma nosaukums un jāpievieno īss apraksts (līdz 1000 rakstu zīmēm).

Jāpievieno kontaktinformācija:  e-pasts, tālrunis, pilsēta/novads. Papildus informācija, ko vēlaties sniegt, jānorāda vai nepieciešams galds, krēsls, elektrības pieslēgums.

“Pēc būtības katra izstāde ir veikals, kur izgudrojuma autors var aiznest savu preci pārdošanai, bet izstādes apmeklētāji – atrast labu ideju savai uzņēmējdarbībai,” atzīmē Rimis Vaitkus, Latvijas Izgudrotāju biedrības valdes loceklis.

Visi dalībnieki varēs piedalīties arī starptautiskajā izgudrojumu izstādē MINOX 2018, kas norisināsies 5. un 6. oktobrī Rīgā. Pēc žūrijas vērtējuma divu labāko darbu autori Rīgas izstādē kā balvu saņems apmaksātu lidmašīnas biļeti braucienam uz Anglijas universitāšu pilsētu Kembridžu /turp un atpakaļ/, ar iespēju piedalīties starptautiskā triju dienu izgudrojumu – biznesa izglītības seminārā.

Lai veicinātu izgudrotājdarbību Latvijā, kā arī lai sekmētu izgudrojumu reālu ieviešanu dzīvē, šo pasākumu organizē Latvijas Izgudrotāju biedrība, “CONNECT Latvija” un Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA), sadarbībā ar Zemgales reģiona kompetenču attīstības centru (ZRKAC) un LLU Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļa (TEPEK).

Vairāk informācijas mājas lapā www.minox.lv.

Līga Miķelsone
Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļas vadītāja
Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs
Jelgavas pilsētas pašvaldība
Tel: 63012155; 28342419
E-Pasts: Liga.Mikelsone@zrkac.jelgava.lv