Projekta “Pasākumi Skrīveru novada sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” Nr. 9.2.4.2//16/I/082 ietvaros Skrīveru novada pašvaldība aicina speciālistus pieteikties lekciju vadīšanai.

 

  • Kardiologa lekcija

Skolēniem un vecākiem tiks organizēta kardiologa lekcija un diskusija par sirds slimību riska faktoriem un kā tos mazināt.
Plānotas 3 lekcijas līdz 2019. gada beigām.

  • Dietologa lekcija

Dietologa lekcija – konsultācija 5.-12. klašu skolēniem, vecākiem. Lekcijā informēs ne tikai par veselīgu uzturu kā svara regulēšanas paņēmienu, bet arī dziļi medicīniskus un zinātniskus cilvēka veselības aspektus.
Plānotas 3 lekcijas līdz 2019. gada beigām.

  • Onkoloģijas profilakses pasākums sievietēm

Speciālista lekcija un diskusija vērsta uz sieviešu mērķauditoriju, orientēta sadaļa par regulāru krūšu pašizmeklēšanas nepieciešamību un metodēm, valsts skrīninga programmu piedāvātajām iespējām.
Plānotas 3 lekcijas līdz 2019. gada beigām.

  • Onkoloģijas profilakses pasākums vīriešiem

Speciālista lekcija un diskusija vērsta uz vīriešu auditoriju orientēta sadaļa par prostatas vēža profilaksi, kurā tiks iekļautas īsas ekspres-konsultācijas ar urologu vai onkologu, jautājumu-atbilžu sesijas veidā identificējot, vai indivīdam pastāv risks prostatas saslimšanu attīstībai, ar rekomendāciju turpmākai rīcībai.
Plānotas 3 lekcijas līdz 2019. gada beigām.

Pieteikties līdz 31. oktobrim pie projekta vadītāja,  Skrīveru novada domes finanšu speciālista Gunta Rūzes pa telefonu 25619932, 65197376 vai e-pastā: guntis.ruze@skriveri.lv.