Aicinām Skrīveru un Skrīveriem tuvējo apkaimju pieaugušos iedzīvotājus, kuri vēlas atmest smēķēšanu, pieteikties smēķēšanas atmešanas grupā.

Nodarbību sākums no 10.novembra ir pārcelts uz 24.novembri. Nodarbības būs bez maksas un notiks no 24.novembra līdz 15.decembrim, Skrīveru kultūras centra 3. stāva zālītē (Bibliotēkas ieeja), adrese A. Upīša ielā 1.

Uz nodarbībām aicinām ikvienu pilngadīgu, smēķējošu Skrīveru un Skrīveriem tuvējo apkaimju iedzīvotāju, kurš vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmis veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu un ir motivēts to darīt. Aicinām pieteikties gan tos, kuri pirmo reizi domā par smēķēšanas atmešanu, gan arī tos, kuri jau kādreiz mēģinājuši atmest, bet nav izdevies. Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma.

PIETEIKŠANĀS. Aicinām iedzīvotājus pieteikties iepriekš, izmantojot interneta vietni www.nesmekesu.lv vai sūtīt pieteikumus uz e-pasta adresi atbalsts.atmesanai@gmail.com, e-pastā norādot sekojošu informāciju – “Vārds, uzvārds, tālr. numurs, – Skrīveru grupa”. Ja nav iespējas pieteikties elektroniski, tad aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 26180109.
Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar organizatoriem, zvanot uz tālruņa numuru – 26180109.
Informējam, ka grupu nodarbību norises laiks var tikt pārcelts vai atcelts, ja nav pietiekošs dalībnieku skaits, tādēļ aicinām iedzīvotājus pieteikties uz nodarbībām iepriekš.
Vairāk informācijas: ESparveselibu.lv, nesmekesu.lv