Grupa KEKSI aicina aktīvas mūzikas mīļotājus uz koncertu “New Guy In Town”

Leģendārā rock‘n’ roll grupa KEKSI aicina aktīvas mūzikas mīļotājus uz koncertu “New Guy In Town” 29. martā plkst: 19.00 Skrīveru kultūras centrā.

 RockNroll grupa KEKSI ir nepārspējama enerģija, augstvērtīgs muzikāls sniegums un mūzika, kas pieievelk klausītājus jau teju gadsimtu. Viena no Baltijā senākajām un zināmākajām rock’n’roll un rock’a’billy žanra grupām KEKSI zin, kā atdzīvināt deju grīdu un sniegt fantastisku dzīvesprieka devu.

Grupu KEKSI 1997. gadā dibinājis tās līderis Aleksandrs Sircovs, saukts par Muraveju.

Pagājušais gads grupai aizritēja jubilejas zīmē, jo grupa ar vērienīgiem koncertiem Baltijā atzīmēja savu 21. gadu jubileju. Par godu šim notikumam grupa izdeva savu jubilejas albumu “New Guy In Town”, kurā ir apkopotas gan grupas orģinālkompozīcijas, gan labākais no rock’n’roll klasikas grupas KEKSI aranžējumā.

Koncertā dzirdēsiet rock‘n’roll pasaules hitus, kuri gadu desmitiem ilgi spēj enerģiski uzlādē ik vienu, smeldzīgas mīlas balādes, kā arī KEKSU oriģinālmūziku no jaunākā grupas studijas albuma “New Guy In Town”.

“ Sen neesam viesojušies Skrīveros, tāpēc braucam ciemos un vēlamies piedzīvot fantastisku vakaru kopā ar Jums ..” aicina grupas līderis Aleksandrs Sircovs (Muravejs).

Grupas sastāvā muzicē septiņi profesionāli mūziķi – Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Raitis Kalniņš (sitamie instrumenti), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons/ baritonsaksofons), Valters Šmits (tenorsaksofons) un Aleksandrs Sircovs (bass).

Biļetes pieejamas: Iepriekšpārdošanā par samazinātu cenu Skrīveru Kultūras Centrā un Biļešu paradīzes kasēs: https://www.bilesuparadize.lv/events/event/71784

Koncerta dienā biļešu cena 12 eur

www.keksi.lv

www.facebook.com/keksiband

www.instagram.com/keksi_band