Daugavas pārpeldēšanas festivāls 2019

Biedrība “Daugavas abi krasti”, sadarbībā ar kuģīti „Balta Kaza”, 2019. gada 8. augustā plkst. 20.00 pie pārceltuves Jaunjelgavā rīko „Baltas Kazas Daugavas pārpeldēšanas festivālu 2019”.

Programmā: Daugavas pārpeldēšana maršrutā Jaunjelgavas piestātne – Klidziņas piestātne – Jaunjelgavas piestātne (apmēram 800 metri).

Dalībnieki tiek lūgti apzināties savas spējas veikt šo distanci un kritiski vērtēt savas spējas piedalīties peldēšanas festivālā!!!

Pasākumu vadīs Kaspars Ozoliņš un Jānis Zariņš. Pasākuma tehnisko un drošības uzraudzību nodrošinās rēdereja „Balta Kaza” ar Jaunjelgavas un Skrīveru jauniešu, kā arī ar dalībnieku pavadītāju atbalstu.

Pasākumu muzikāli iesildīs ”Sunny Groove Dixie” Skrīveru piestātnē no 19.00 līdz 19.25., no 19.30 Jaunjelgavas piestātnē un  uz kuģīša!

DALĪBNIEKIEM BŪS IESPĒJA NOGARŠOT KLIDZIŅAS BIEZPIENMAIZI UN TĒJU, SKRĪVERU ĪSTĀS GOTIŅAS UN SAŅEMT ARĪ CITAS BALVAS!!!

Lūdzam laicīgi pieteikties dalībniekus, un saņemt informāciju pa tālruni:29442587.

Dalībnieku reģistrācija un iesildīšanās no plkst. 19.00 līdz plkst19. 55. Dalībnieku pavadītāji tiek lūgti piedalīties peldētāju drošības pasākumos ar laivām un dēļiem un pieteikties norādītā vietā promenādē.

Plkst. 20.00 dalībnieku parāde, uzrunas. Plkst. 20.15 svinīgs starts.

Peldēšana notiks no Jaunjelgavas gar boju labo pusi, atpakaļceļā no Skrīveru piestātnes līdz Jaunjelgavai ”Baltas Kazas” balvas izcīņa. Dalībnieki peldēs visi kopā, taču balvas tiks dalītas vīriešu un sieviešu grupās, atsevišķi peldētājiem spectērpos un peldkostīmos.

Ap 20.45 dalībnieku apbalvošana!