Aicinājums skrīveriešiem

Siltais un zeltainais rudens jau palicis pagātnē, tuvojas baltās ziemas gaidīšana. Latvieties ir rudens darbus padarījis, labība novākta, zeme apstrādāta. Dabā ir iestājies klusums un miers. Mūsu ikdienas solis un rūpes ir rimušas …un ir atlicis laiks uzsākt jaunas aktivitātes, apgūt jaunas prasmes un varbūt pat atklāt sevī vēl nezināmu un snaudošu talantu. Ir laiks doties ārpus ierastās mājas vides un patīkami, lietderīgi pavadīt laiku kopā ar kādu sen nesatiktu paziņu vai kaimiņieni….

Un kur vēl labāk šīs tikšanās un laiku patīkami pavadīt ja ne Skrīveru dienas aprūpes centrā Pavasaros!? Centrs nodrošina pensijas vecuma cilvēkiem iespējas daudzpusīgai brīvā laika pavadīšanai. Centrā trīs dienas nedēļā strādā akraktīva un jauka fizioterapeite. Trīs radošas un patīkamas pasniedzējas rūpēsies par jūsu brīvā laika aizpildīšanu ar radošām un mākslinieciskām nodarbēm. Pirmdienās notiek radošās nodarbības (dažādi rokdarbi), otrdienās nodarbības pasniedz Skrīveru novadniece māksliniece Zigrīdas kundze. Te nu atklājas skrīveriešu slēptie talanti un radošums. Ceturdienās ir iespējas parādīt savas prasmes keramikas nodarbībās.

Vēl bez šīm iespējām Jūs varat izmantot datoru ar interneta pieslēgumu, ir bibliotēka, kopā svinam gadskārtu svētkus, dažādus tematiskos pasākumus. Centrs organize kultūizglītojošus braucienus – uz muzejiem, teātriem, citiem dienas centriem Latvijā.Tiek svinētas kopīgās vārda dienas, dzimšanas dienas un pēc visa patīkamā var izmērīt arī asinspiedienu.

Dienas centra telpas ir pieejamas arī cilvēkiem ratiņkrēslos.

DAC kolektīvs aicina piebiedroties jaunus  apmeklētājus, nekautrēties iziet sabiedrībā, aktīvi, radoši un patīkami pavadīt laiku kopā ar mums un citiem novadniekiem. Šobrīd mazāk vai vairāk  aktīvi centru apmeklē apmēram  13  jaukas  dāmas. Kolektīvs labprāt priecātos redzēt centrā arī kungus,  kuri ienestu mūsu pulkā  jaunas vēsmas un noskaņu. Pēc aktīvām nodarbībām un vingrošanas, seko tējas  pauzes. Par nokļūšanu uz centru un atpakaļ Jums nav jāraizējas – Jūs izvadās Skrīveru domes autotransports, ko apkalpo laipni šoferīši. 

Gaidīsim Jūs mūsu centrā jau tuvākajā laikā.

DAC  vadītāja  Vilcāne
25713099