DAC aicina svētkus sagaidīt ar Ziemassvētkiem veltītu pasākumu “Ziemassvētku brīnumu gaidot”

Ziemassvētki ir laiks, kad gan daba, gan dvēsele tiecas pēc gaismas.  Šai brīnumainajā laikā mēs visi tiecamies pēc labā un skaistā, uz pasauli raugāmies bez naida un īgnuma, un mūsu dvēseles atbrīvojas no visa sliktā un ļaunā,  atgūstam mieru un vēlamies kļūt labestīgi, aizmirstam bēdas un naidu , izvērtējam labos darbus un cilvēks stiprāk kā jebkad vēlas darīt un radīt tikai labas lietas.  Mēs vēlamies iegūt mieru sevī un ap sevi.

Vēlot sev un Jums, cienījamie skrīverieši – dienas aprūpes centra “Pavasaros” apmeklētāji , šo brīnumaino Ziemassvētku gaidīšanas laiku  baltu, mierīgu un gaišu, aicinām Jūs š.g. 23.decembrī plkst.10.00 uz pasākumu “Ziemassvētku brīnumu gaidot”. Šo brīnumu mums līdzēs radīt mazie Skrīveru mākslinieki un pasniedzējas no bērnu dārza “Sprīdītis”, Signe un Aivars, meklēsim Ziemassvētku Rūķa atnestās dāvanas, cienāsimies ar mūsu atsaucīgo ziedotāju sarūpēto Ziemassvētku  cienastu, dziedāsim skaistās Ziemassvētku dziesmas un kopā gādāsim par šī brīnuma ienākšanu mūsu sirdīs.

Mūsu jaukie centra apmeklētāji! Lūdzu līdzi ņemiet vislabāko garastāvokli!  Tāds mirklis ir tikai reizi gadā!

Visiem skrīveriešiem vēlu , lai mierīgas Jūsu sirdis un deg gaišas sveces Adventes vainagā! Lai Laimīgs un pārticīgs Jaunais Gads!

Skrīveru DAC darbinieku vārdā vadītāja  Marita Vilcāne