Eglīte novada bērniem “Mirdzošais prieks”

28.decembrī plkst. 16.00 Skrīveru kultūras centrā notiks Eglīte novada bērniem “Mirdzošais prieks”. Būs teatralizēta koncertprogramma ar rotaļprogrammu  “Īstais Ceļš Brīnumā” (ar bērnu iesaistīšanu).

Vairāk par rotaļprogrammu “Īstais Ceļš Brīnumā”:

Piedalās 2 lielie pasaku tēli  – un ZIEMASSVĒTKU VECĪTIS.

 Hei… Vai Tu zini kas tad īsti notiek rūķu darbnīcā? Un kā Tev liekās vai rūķiem vienmēr viss iet gludi un negadās nekādas ķibeles? Rūķu darbnīcā starp čaklajiem rūķiem ir arī slinkais rūķis Bubulis, kas vienmēr kaut ko aizmirst un viņam vislabāk patīk slinkot un nedarīt neko. Šajos Ziemassvētkos Ziemassvētku Vecitis ir uzticējis rūķim Bubulim iesaiņot dāvanas tikai vienam mazam, mīļam draugam, bet ak vai…… rūķis Bubulis pat ar šo uzdevumu nav ticis galā…un dāvaniņas ir palikušas rūķu darbnīcā ,bet Ziemassvētku Vecītis jau ir devies ceļā… Ko nu? Vai tiešām kāds šogad paliks bez dāvanām? Protams, ka nē, jo LAPSIŅA in ZAĶIS meklēs ceļu pie Ziemassvētku Vecīša.

Nu, ko dodamies ceļā… vērsim vaļā īpašo karti, jo mums ir jāatrod īstais ceļš, lai nokļūtu pie Ziemassvētku Vecīša, jautrās dziesmās dosimies gan pāri Leduspuķu pļavai, gan šķērsosim Spoguļupi, līdz visbeidzot nonāksim Brīnumu mežā… kurš būs ĪSTAIS CEĻŠ BRĪNUMĀ?