Ja nedeg ielas apgaismojums – zvani!
Foto ir tikai ilustratīva nozīme.

Skrīveru novada dome noslēgusi līgumu ar SIA “EdAn Elektro” par ielu apgaismojuma uzturēšanas darbiem Skrīveros 2020. gadam.

Skrīveru novada iedzīvotāji informāciju par bojājumiem ielu apgaismojuma tīklā var nodot pa diennakts bezmaksas tālruni: 65021355 (automātiskais atbildētājs).

Zvanītājam pēc signāla jāierunā ziņojums. Bojājumu pieteicējam lūgums atstāt informāciju par bojātās apgaismes laternas atrašanās vietu – Skrīveru novads, ielas nosaukums un atrašanās vieta, jo SIA ”EdAn ELEKTRO” apkalpo arī citas pilsētas, pieteicēja vārds, uzvārds, tālruņa numurs. Tādējādi apgaismojuma sistēmas speciālistam būs iespēja iegūt tiešu papildus informāciju par bojājuma vietu vai arī, nepieciešamības gadījumā, sniegt tiešu atbildi.

Pieteiktais bojājums tiek piereģistrēts, nodots speciālistam faktu pārbaudei un novēršanai.

Savukārt nopietnu apgaismojuma sistēmu avāriju gadījumā, piemēram, kad nedeg apgaismojums visā ielas posmā vai pat vairākās ielās vienlaicīgi, jāzvana uz diennakts tālruni 26401217.

Par problēmām saistībā ar ielu apgaismošanu var zvanīt arī Skrīveru novada domes vides pārvaldības speciālistei Lienai Valdmanei – Girgensonei, tālr. 26444662.