Romantisks koncerts

26. aprīlī pulksten 18.00 Skrīveru kultūras centrā skanēs Raivo Stašana koncertprogramma “Romantisks solo saksofonam”, kurā būs populāri hiti un melodijas no jaunā albuma.

Skrīveros dzirdēsim lielu atsaucību guvušās koncertprogrammas “Kungi uzlūdz dāmas” spilgtākā mākslinieka, publikas mīluļa, izcilā virtuoza, un viena no romantiskākajiem džeza saksofonistiem Latvijā – saksofonista Raivo Stašana pirmā solo koncertprogramma, kurā tiks prezentēts Raivo Stašana jaunais instrumentālās popmūzikas albums “Romantisks solo saksofonam”.

Albumā iekļautas desmit oriģinālas dziesmas, kuras tapušas sadarbībā ar mūzikas producentu un komponistu Gaiti Lazdānu. Koncertā skanēs dziesmas no jaunā diska, kā arī pasaules un latviešu estrādes populāri skaņdarbi. Šis noteikti būs romantisks koncerts, kur kopā ar Raivo Stašanu un Gaiti Lazdānu uzstāsies Āris Ozols (ģitāra) un Oskars Deko (perkusijas & sitamie instrumenti). Koncerts būs bez pārtraukuma, tas ilgs vienu stundu un 20 minūtes.

Pēc koncerta paredzēta fotografēšanās, bučas un autogrāfi, kā arī ekskluzīva iespēja iegādāties jauno Raivo Stašana debijas albumu “Romantisks solo saksofonam”.

Biļešu cena – 10 un 12 eiro. Biļetes var iegādāties Skrīveru kultūras centrā un “Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē.

Klikšķini šeit, lai iegādātos biļetes.

Video –   https://youtu.be/v9YW9BFW84Y