Autobuss pieturēs arī pie pansionāta

Atsaucoties iedzīvotāju ierosinājumiem, no 2020. gada 17. marta autobuss Rīga – Daugavpils no rīta un pievakarē pieturēs arī pieturā “Pansionāts” Skrīveros. Šis jauninājums ieviests darbinieku ērtībai, lai viņi varētu nokļūt darbā Skrīveru dienas aprūpes centrā un “Ziedugravās”, kā arī pēcpusdienā varētu ar autobusu doties mājup.

Valsts SIA “Autotransporta direkcija” sabiedrisko attiecību speciāliste Lilita Pelčere informē: atsaucoties iedzīvotāju ierosinājumam,  maršruta Nr.7983 Rīga–Daugavpils autobuss, kas no Daugavpils autoostas katru dienu izbrauc pulksten 5.20, bet no Rīgas starptautiskās autoostas – pulksten 7.30 un 15.30, pasažieru apmaiņu veiks arī pieturā “Pansionāts”. Tādējādi Skrīveru dienas aprūpes centra un Skrīveru novada pašvaldības aģentūras “Sociālās aprūpes centrs “Ziedugravas”” darbinieki varēs nokļūt darbavietā un pēc tam – atpakaļ mājās Koknesē, Aizkrauklē un Pļaviņās.

Saskaņā ar sarakstu autobuss, kas 5.20 izbrauc no Daugavpils, pieturā pie Aizkraukles dzelzceļa stacijas ir pulksten 7.35, bet pieturā pie Skrīveru dendroloģiskā parka – pulksten 7.50.

Savukārt autobuss, kurš ik dienu pulksten 7.30 izbrauc no Rīgas, pieturā Aizkraukles dzelzceļa stacijā ir pulksten 8.52. Savukārt reiss, kurš no Rīgas kursē pulksten 15.30, Aizkraukles dzelzceļa stacijā ir pulksten 16.57.

Lilita Pelčere piebilst: “Autotransporta direkcija” aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.