“Saulēni” apgūst pavasari

Skrīveru novada pirmsskolas izglītības iestādes “Saulēni” audzēkņi arī mācās attālināti. Pedagogi sagatavojuši materiālus audzēkņiem vecumā no 3 līdz 6 gadiem, un kopā ar vecākiem bērni šajās divās nedēļās mācīsies pasauli, arī vērojot pavasari dabā.

Pirmsskolas izglītības iestādes “Saulēni” vadītāja Sandra Ozola stāsta, ka pedagogi sagatavojuši materiālus bērnu un vecāku kopīgām rotaļām gan 5 un 6 gadus veciem bērniem, gan mazāku – 3 līdz 4 gadu vecu mazuļu un vecāku kopīgām nodarbēm.

Nedēļas tēmas: “Pārmaiņas un pārvērtības dabā”, “Pavasara vēstneši- puķes”, “Kā lai izaudzē?’’. Vecākiem nosūtīti mācību jomām un sasniedzamajiem rezultātiem atbilstoši uzdevumi, darba lapas. “Tas nozīmē, ka mazie mācās  ne tikai mājās, bet arī, kopā ar vecākiem ejot pastaigāties – vēro pārmaiņas dabā, pārrunā pamanīto,” skaidro Sandra Ozola.

Skolotāja Ilze saviem mazajiem audzēkņiem un viņu vecākiem iesaka: “Vērojiet pārmaiņas dabā, eksperimentējiet, darbojieties, esat radoši kopīgi veidotā mācību procesā! Lai veicas!”

“Lai pavasara saules siltums, putnu dziesmas dod visiem enerģiju un prieku darbojoties kopā!” piebilst skolotāja Daiga.

“Lai veselība un veiksmīga sadarbība, sapratne! Lai patīk spēles, rotaļas un grāmatu lasīšana!” piebilst vadītāja.