Gleznas gaida apmeklētājus

Laikā, kad Skrīveru dienas aprūpes centrā valda klusums, te priecē centra dalībnieku darbi. Daudzi vēl jāpabeidz, taču tas neliedz skatīt burvību. Piedāvājam ieskatu gleznās!

Šai piespiedu dīkstāvē, kas likusi mūsu darba gaitām apstāties pusceļā, pārrāvusi mūsu ikdienas raito soli un plānus, kad esam zaudējuši saikni ar mūsu pastāvīgajiem apmeklētājiem un pasniedzējiem, Skrīveru dienas aprūpes centrā iestājies baiss klusums.

Darbinieki, kuriem tas iespējams, strādā attālināti, daži atvaļinājumos vai slimo. Taču dabā mostas viss dzīvais, plaukst, zied, vītero un svilpo, bet centrā par kādreiz aktīvo rosību liecina vien apmeklētāju darbi, kas gaida  atpakaļ savus darinātājus.

Šoreiz vēlos padalīties ar marta mēneša darbiņiem, kas tapuši pie pasniedzējas Zigrīdas. Gleznotie darbi tagad priecē centra darbinieku acis un dvēseli. Daļa no darbiem vēl ir tapšanas stadijā, taču tas neliedz skatīt gleznojuma burvību.

Pasniedzēja Zigrīda nodarbībās rāda zīmēšanu, gleznošanu. Tā mūsu apmeklētājām ir iespēja patīkamo apvienot ar lietderīgo. Katrai ir sava izpratne par krāsām un skaistumu, tāpat kā spēja gleznot. Pasniedzēja Zigrīda spēj nodarbību dalībniecēm palīdzēt atvērties un iedrošina gleznošanai. Palīdz iepazīt savas spējas un apzināties sevi, dod pārliecību par to, ko mēs daram. Zigrīda strikti saka: nav vārda nē, nav – es nevaru, es neprotu!

Šeit mēs varam piepildīt kādu savu slēptu sapni, radīt unikālu dāvanu sev vai saviem mīļajiem. Kādreiz tā būs ar vērtību. Vienkārši apgūt šo mākslu. Un mūsu dalībniecēm tas viss arī lieliski sanāk! Par to jūs varat pārliecināties paši.

Visus darbus skatīt šeit.

Skaisto darbu autores: Aina, Ligita, Inta R., Inta A., Mirdza, Dzintra M., Dzintra D., Marija, Terēzija.

Lai izturība mums visiem un ceram uz drīzu tikšanos Skrīveru dienas aprūpes centrā!

Marita Vilcāne,
Skrīveru dienas aprūpes centra vadītāja