Turpina strādāt ārkārtējā režīmā

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Latvijā izsludinātā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 12. maijam. Skrīveru novada dome un tās iestādes turpinās darboties tāpat kā iepriekšējā mēnesī.

Latvijas valdība iepriekš lēma izsludināt ārkārtējo situāciju no 13. marta līdz 14. aprīlim, šajā laikā nosakot dažādus ierobežojumus un aizliegumus. Pirms Lieldienām valdība lēma ārkārtējo situāciju valstī pagarināt līdz 12. maijam.

Šajā laikā Skrīveru novada domes un tās iestādes strādās tāpat kā laikā līdz 14. aprīlim.

  • Skrīveru novada domes darbinieki apmeklētājus klātienē pieņems tikai pirmdienās no pulksten 8.00 līdz 13.00 un no pulksten 14.00 līdz 18.00, taču iepriekš pa tālruni jāvienojas par pieņemšanas laiku.

Iedzīvotāji iesniegumus, ziņojumus un jautājumus var sūtīt elektroniski e-pastā: dome@skriveri.lv.

  • Skrīveru iedzīvotāji, kuriem šajā sarežģītajā laikā nepieciešama palīdzība vai atbalsts, lūgums sazināties ar Skrīveru novada sociālā dienesta darbiniecēm!
  • Skrīveru novada bāriņtiesa apmeklētājiem lūdz vispirms piezvanīt, un pēc konsultācijas pa tālruni vienosies par tālākajām darbībām.
  • Attālināti turpinās mācīties Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas un Skrīveru Mūzikas un mākslas skolas audzēkņi. Pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” un “Saulēni” darbojas, taču vecākiem jāiesniedz rakstisks apliecinājums, ka bērns un ģimene nav bijuši kontaktā ar Covid-19 slimniekiem vai kontaktpersonām un vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu.
  • Skrīveru valsts un pašvaldību vienotais klientu apkalpošanas centrs iedzīvotājus konsultē attālināti. Kontaktinformācija saziņai: tālr. 66954903, e-pasts: skriveri@pakalpojumucentri.lv
  • Nenotiek nodarbības, pulciņi un mēģinājumi Skrīveru kultūras centrā.
  • Sociālās aprūpes centrā “Ziedugravas” noteikta karantīna, ierobežota iebraukšana teritorijā un pienesumu nodošana.
  • Skrīveru dienas aprūpes centrā atcelti visi publiskie pasākumi, pulciņi, treniņi.
  • Skrīveru bērnu bibliotēka un Andreja Upīša Skrīveru bibliotēka atvērtas: pirmdienās no pulksten 9.00 līdz 14.00 un ceturtdienās no pulksten 14.00 līdz 18.00. Bibliotēkās ir iespēja tikai apmainīt grāmatas, publiskā datoru un interneta pieejas vieta nav pieejama.