Izvēlēta vieta kafijas automātam
Pie ēkas, kurā darbojas pasta nodaļa un Skrīveru novada sociālais dienests, iecerēts novietot karsto dzērienu tirdzniecības automātu.

Skrīveru novada domes un uzņēmuma “Kafe Serviss” pārstāvju sarunās izvēlēta vieta, kur novietot karsto dzērienu tirdzniecības automātu – tas varētu atrasties pie ēkas, kurā ir pasta nodaļa un Skrīveru novada sociālais dienests.

Jau iepriekš informējām, ka Skrīveru novada dome atbalstīja firmas “Kafe Serviss” ieceri ierīkot karsto dzērienu tirdzniecības automātu laukumā pie autobusu pieturas. Sākotnējā firmas ideja bija to novietot līdzās Skrīveru novada digitālajam informācijas stendam, taču jau domes sēdē pret šādu vietas izvēli iebilda deputāti, uzskatot, ka kafijas automāts šajā vietā – blakus stendam – neradītu īpaši estētisku iespaidu. Vēlāk saņemti arī iedzīvotāju ieteikumi, kuros pausts: šī nav labākā vieta karsto dzērienu tirdzniecības automāta novietošanai.

Šonedēļ Skrīveru novada domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš tikās ar firmas “Kafe Serviss” pārstāvjiem, lai vienotos par citu vietu automāta novietošanai. Izlemts, ka tas varētu atrasties pie ēkas, kurā darbojas Skrīveru pasta nodaļa un sociālais dienests. Ejot pa ietvi uz vidusskolas ieeju, kafijas automāts atrastos vienā ietves pusē, bet interaktīvais stends – otrā. “Šī vieta šķita pieņemama mums, un pret to neiebilda arī firmas pārstāvji,”saka Uldis Riekstiņš. Galavārdu šajā jautājumā nākamajā domes sēdē vēl teiks deputāti.

Izpilddirektors piebilst, ka karsto dzērienu tirdzniecības automāta novietošana Stacijas laukumā ir atbalstāma ideja, jo karstie dzērieni cilvēkiem būtu pieejami visu diennakti.

Kafijas automāts atradīsies vietā, kur tiek veikta videonovērošana.

Nolemts, ka vispirms “Kafe Serviss” sakārtos pamatni, kur novietot karsto dzērienu tirdzniecības automātu. Iecerēts, ka maijā kafija tur varētu būt pieejama.