Atklās izstādi un stāvlaukumu

Jaunuzbūvēto automašīnu stāvlaukumu pie Skrīveru Mūzikas un mākslas skolas atklās neierasti – reizē ar gleznu izstādi. 19. maijā te būs apskatāmas četru talantīgu mākslinieču gleznas, un šāds krāsains sākums paredzēts brīdim, kad autobraucēji varēs sākt izmantot jauno stāvlaukumu. 

19. maijā pulksten 17.30 jaunajā automašīnu stāvlaukumā Daugavas ielā 85A būs divas nozīmīgas atklāšanas – jaunā stāvlaukuma un gleznu izstādes.

Atklājot jauno laukumu, uzrunu teiks arī Skrīveru novada pašvaldības vadītāji.

Reizē paredzēta arī radošās apvienības “Bez Rāmjiem” gleznu izstādes “Minējumi” atklāšana. Stundu bruģētajā laukumā būs izkārtotas četru mākslinieču – Ināras Plakanes, Valentīnas Lases, Aijas Ozoliņas un Mudītes Kaličus gleznas. Savulaik viņas vienoja gleznošanas studija, bet patlaban viņas ir neatkarīgas mākslinieces, kuras vieno nepieciešamība gleznot. Trīs no viņām ir skrīverietes.

No 20. maija gleznu izstāde būs apskatāma Skrīveru kultūras centrā.

Paredzēts, ka arī jauno stāvlaukumu varēs sākt izmantot 20. maijā. Pagaidām, kamēr notiek Skrīveru Mūzikas un mākslas skolas pagalma labiekārtošanas darbi, būs izmantojama tā stāvlaukuma daļa, kurā varēs iebraukt no Tilta ielas puses. Vēlāk te paredzēta riņķveida kustība.

Pasākumā apmeklētājiem lūgums ievērot divu metru distanci!