Skrīveru bibliotēkas būs atvērtas katru dienu

Saistībā ar ārkārtējās situācijas ierobežojumu daļēju atcelšanu, sākot no  25. maija Skrīveru bibliotēkas strādās katru darba dienu, ievērojot sanitārā protokola noteikumus.

Andreja Upīša Skrīveru bibliotēka apmeklētājiem būs atvērta darba dienās no pulksten 11.00 līdz 18.00. Sestdienās un svētdienās bibliotēka slēgta.

Grāmatu izsniegšana un saņemšana, apmeklētājiem ievērojot 2 metru distanci.

Tāpat lūdzam bibliotēkas lietotājus ierobežot savu atrašanās laiku bibliotēkā!

Lietotājiem iesakām pasūtīt grāmatas pa tālruni 65197460 vai e-pastu: aubiblioteka@skriveri.lv vai rezervēt elektroniskajā katalogā: https://aizkraukle.biblioteka.lv/Alise/lv/4/home.aspx . Autorizācijas datus kopkataloga lietošanai var saņemt bibliotēkā.

Datora izmantošana – līdz 20 minūtēm.

Darbosies trīs datori, būs iespēja skenēt, kopēt un printēt dokumentus, kā arī nomaksāt rēķinus

Periodikas lasītava būs slēgta!

Skrīveru bērnu bibliotēka apmeklētājiem būs atvērta pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās, piektdienās no pulksten 10.00 līdz 17.00; trešdienās – no pulksten 11.00 līdz 18.00. Sestdienās un svētdienās bibliotēka slēgta

Grāmatu izsniegšana un saņemšana, apmeklētājiem ievērojot 2 metru distanci.

Lietotājiem iesakām pasūtīt grāmatas pa telefonu 65197459 vai e-pastu sandra.trakina@skriveri.lv vai rezervēt elektroniskajā katalogā https://aizkraukle.biblioteka.lv/Alise/lv/3/home.aspx . Autorizācijas datus kopkataloga lietošanai var saņemt bibliotēkā

Datoru izmantošana nav pieejama!