Par labu darbu saņem pateicību
Pateicību par darbu Aivaram Aleknam (otrais no kreisās) pasniedz Guntars Laukazīle, viņu sveic arī Skrīveru novada domes priekšsēdētājs Andris Zālītis un izpilddirektors Uldis Riekstiņš.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pateicību par veiksmīgu sadarbību saņēma Skrīveru novada domes darba aizsardzības speciālists Aivars Alekna. Septiņpadsmit gadu laikā, kopš viņš strādā šajā amatā, tas nav pirmais šāda veida apbalvojums par viņa darbu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Zemgales reģiona brigāde saistībā ar Latvijas Ugunsdzēsības 155. gadadienu par izcilu sadarbību un atbalsta sniegšanu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam Aivaru Aleknu apbalvoja ar Pateicības rakstu. To 25. maijā Skrīveru novada domē viņam pasniedza VUGD Aizkraukles daļas komandieris Guntars Laukazīle.

Aivars Alekna Skrīveru novada domē strādā jau 17 gadus. Darba aizsardzības speciālista pienākumu veikšana saistīta arī ar VUGD. “Esmu kā starpnieks starp iestādes vadītājiem un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu,” stāsta Aivars Alekna. “Palīdzu risināt jautājumus, kas saistīti ar ugunsdrošību un tās noteikumu ievērošanu, trūkumu novēršanu, ja VUGD tādus iestādē atklājis. Kad stājās spēkā jaunie ugunsdrošības noteikumi, palīdzēju tos ieviest.”

Aivars Alekna atklāj, ka ilgo darba gadu laikā šis viņam nav vienīgais VUGD piešķirtais apbalvojums, taču atzīst: “Protams, ir prieks, ka tevi atceras un pasaka paldies par darbu.”

Kopā ar Pateicības rakstu viņš saņēma arī ziedus un lietussargu. Saņemot apbalvojumu, Aivaru Aleknu sumināja arī Skrīveru novada domes priekšsēdētājs Andris Zālītis, izpilddirektors Uldis Riekstiņš un kolēģi.