Skrīveru dienas aprūpes centrā atsāksies nodarbības

Skrīveru dienas centrā no 2. jūnija atsāksies nodarbības pensijas vecuma cilvēkiem un personām ar invaliditāti, kā arī sociālās rehabilitācijas process personām ar pirmās grupas invaliditāti.

Skrīveru dienas aprūpes centra sociālais rehabilitētājs Edvarts Pāvulēns stāsta, ka pagaidām nodarbības plānotas atsevišķi katrai grupai, lai cilvēki mazāk savā starpā satiktos. Tāpat telpas ir iekārtotas tā, lai tiktu ievērota sociālā distancēšanās, un vairākās vietās būs pieejami dezinfekcijas līdzekļi.

Ja cilvēki, lai nokļūtu Skrīveru dienas aprūpes centrā, izmantos iestādes norīkoto transportu, tajā būs jālieto sejas maskas. Tās braucējiem tiks nodrošinātas un tās izsniegs autobusa vadītājs.

Tā kā Skrīveru dienas aprūpes centrs atrodas sociālā aprūpes centra “Ziedugravas” teritorijā, apmeklētājiem būs aizliegts kontaktēties ar sociālā centra klientiem. Iestādes teritorija būs norobežota.

Neskaidrību un jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar Skrīveru dienas aprūpes centra vadītāju Maritu Vilcāni, tālrunis 25713099.