Aizvadīti Līgo svētki un Skrīveru novads pošas novada svētku pasākumiem. Skrīveru novada pašvaldības darbinieki un algotie sabiedrisko darbu strādnieki paveikuši lielu darbu, lai sagaidot svētkus novads būtu skaists un sakopts. Izpļauta zāle ielu, ceļu malās un pašvaldībai piederošajās teritorijās, dobēs un puķu podos krāšņi zied puķes. Uz siena zārdiem satupuši svinētāji, kas tapuši pateicoties floristei Gundegai un viņas palīgiem – Kristīnei, Anitai, Dacei, Raitim, Guntai, Zanei un citiem.

Skrīveru novada pašvaldība pateicas visiem daudzdzīvokļu māju iemītniekiem, uzņēmumu un iestāžu darbiniekiem, individuālo dzīvojamo māju un lauku saimniecību saimniekiem, kuri šajā laikā ieguldījuši darbu, lai sakoptu savu sētu, pagalmu, ceļmalas un grāvmalas. Paldies tiem, kuri sakopuši ne tikai savu durvju priekšu, bet darījuši krietni vairāk. Paldies visiem, kuri kopuši un izdaiļojuši, tiem, kuri padomāja arī par sava pagalma un sētas izrotāšanu, sagaidot svētkus.

Īpašu paldies par radošām izpausmēm Līgo svētku sagaidīšanā, veidojot svētku noformējumu, Skrīveru novada pašvaldība šoreiz saka un novada svētku laikā sveiks Gundegu Riekstu, Zandu Rutku un Sandru Trakinu.

 

Galerijas “Skrīveri Līgo svētku priekšvakarā”