Aicina gleznot

Jau trešo nedēļu Skrīveru sociālā dienesta dienas aprūpes centrs vēris durvis saviem pastāvīgajiem apmeklētājiem pēc martā izsludinātās ārkārtas situācijas. Aizvadītas trīs gleznošanas nodarbības pasniedzējas mākslinieces Zigrīdas vadībā. Ļoti žēl, ka vairākus pastāvīgos šo nodarbību apmeklētājus no gleznošanas attur vēl kaut kur starp un ap mums mītošais vīruss.

Šobrīd tiek gleznots pavasaris “Pavasaros” – “Ziedugravu” pagalma malā ziedošie zilie ceriņi, peoniju pušķi, saules apspīdētā un veco, bet vēl vareno ozolu ieskautā centra ēka. Nodarbības notiek atbilstoši visiem noteiktajiem drošības pasākumiem gan telpās, gan brīvā dabā. Nodarbībās šobrīd tiek strādāts ar īpašu uzmanību un rūpību, jo ir uzsākta projekta “Zemgales pērles Skrīveros” realizācija. Esam jau iegādājušies vislabākās krāsas un otas, pamatnes darbiem. Atliek tikai strādāt un gleznot Skrīveru skaistākās ainavas, kuru šeit netrūkst.

Lai projektā iesaistītu vairāk dalībnieku un interesentu, ļoti labprāt gaidām jaunus dalībniekus, kuri gribētu uzsākt gleznot, piedalīties plenēros, rīkot savu darbu izstādes. Pasniedzējas Zigrīdas moto: nekad nav par vēlu sākt darīt skaistas lietas, nav vārdiņu – nevaru, neprotu!

Gleznošanas nodarbības notiek katru otrdienu no pulksten 10.00 līdz 13.00.

Skrīveru novada dome nodrošina transportu no centra līdz “Pavasariem” un atpakaļ.

Zvaniet, rakstiet. Gaidīsim jūs “Pavasaros ”! Ieskats nodarbībās galerijā.

Marita Vilcāne,
Skrīveru dienas aprūpes centra vadītāja