Mūziku un mākslu apgūs 24 jauni audzēkņi
Viena no šī gada Skrīveru Mūzika un mākslas skolas vizuāli plastiskās mākslas programmas absolventēm – Elizabete Aleksejeva.

Noslēgusies jaunu audzēkņu uzņemšana Skrīveru Mūzikas un mākslas skolā – tajā uzņemti 24  bērni. Patlaban klases nokomplektētas, taču izmaiņu gadījumā vēl var notikt papildus uzņemšana pirms jaunā mācību gada sākuma.

Skrīveru Mūzikas un mākslas skolas direktore Iveta Biķerniece stāsta, ka atsaucība bija liela, un uz iestājeksāmeniem lielākoties nāca motivēti un par savu izvēli pārliecināti topošie jaunie mākslinieki un mūziķi. “Gribu pateikties par lielisko sadarbību Skrīveru novada pirmsskolas izglītības iestāžu darbiniekiem, kuri jau pamanījuši mazo audzēkņu talantus, ieteikuši un virzījuši mācībām mūzikas un mākslas skolā,” saka direktore. “Līdz ar to bērni ir motivēti, savukārt mēs esam saņēmuši skolotāju ieteikumus un priecājamies, ka mūsu rokās tiek nodots jaunais talantiņš. Šī izglītības iestāžu sadarbība ir ļoti apsveicama un ir patīkami strādāt.”

Jūnijā Skrīveru Mūzikas un mākslas skolā uzņemti 24 audzēkņi: 12 apgūs mākslas programmu, 12 mācīsies mūziku, apgūstot dziedāšanu un dažādu instrumentu spēli.

Iveta Biķerniece piebilst: pagaidām klases ir nokomplektētas, taču dažkārt vasarā mēdz notikt izmaiņas. “Ja tādas būs, piemēram, kāds pārdomās vai vēl kāds ļoti vēlēsies mācīties mūsu skolā, esam elastīgi un pretimnākoši, lai ikvienā situācijā rastu risinājumu.”

Skrīveru Mūzikas un mākslas skolu šovasar absolvēja 18 audzēkņu.