Skanīgas melodijas Daugavas krastā pulcē daudz klausītāju

Sestdienas, 18. jūlija vakarā, kuģīša “Balta kaza” piestātne pie Klidziņas bija ļaužu tik  pārpilna, ka gandrīz jau bija jāsāk uztraukties par negantā vīrusa dēļ noteikto ierobežojumu ievērošanas iespējamību. Sanākuši bija gan skrīverieši, gan ar kuģīti no sava novada svinībām pārcēlušies jaunjelgavieši, gan citi tuvāki un tālāki ciemiņi – viņus visus pulcēja Skrīveru novada domes un biedrības “Daugavas abi krasti” rīkotais grupas “Gipsymania” koncerts.

Pirms koncerta kuģīša “Balta kaza” īpašnieks Jānis Zariņš sveica visus sanākušos un lepni paziņoja, ka šo vakaru viņš esot gaidījis veselus četrus gadus. Tieši tik ilgs laiks bijis nepieciešams, lai pienācīgi sakārtotu piestātnes teritoriju. Tiesa, viens nodoms vēl neesot realizēts – māksliniekiem vajadzētu uzstāties nevis uz improvizētas estrādes krastmalā, bet gan uz plosta Daugavā. Bet lai neviens neuztraucas – iecere noteikti tiks realizēta! Vēl viņš pateicās Skrīveru novada domei par sniegto atbalstu koncerta rīkošanā un īpaši Skrīveru kultūras centra darbiniekiem. Kultūras centra vadītāja Baiba Dronka kā pateicību saņēma kreklu ar kuģīša “Balta kaza” simboliku.

Un tad koncerts varēja sākties. Tieši kā bija solīts: skanīgas melodijas dedzinošu ģitāru izpildījumā, jūlija vakars un īpašā noskaņa Daugavas krastā. Dažus mirkļus no pasākuma var aplūkot foto galerijā: https://www.skriveri.lv/gallery-list/julija-vakars-balta-kaza-un-gitaras/.

Foto: Ansis Martinsons.