Skrīveru futbolisti cīnīsies par čempiona titulu

Futbola komanda “Skrīveri” aizvadījusi otrā posma spēles Aizkraukles minifutbola čempionātā. Patlaban turnīra tabulā skrīverieši ieņem pirmo vietu un ir apņēmības pilni cīnīties par čempiona titulu.

Aizkraukles minifutbola čempionāta otrajā kārtā skrīverieši guva divas uzvaras, ar rezultātu 5:0 un 9:0 uzvarot “FK Apmaldījušies” komandu, bet ar rezultātu 2: 1 zaudējot komandai “Sauleskalns”.

Līdz ar to pēc divām spēļu kārtām futbola komanda “Skrīveri” ieguvusi 11 punktus un patlaban ir turnīra tabulas pirmajā vietā. Nākamā komanda no skrīveriešiem atpaliek par vienu punktu, bet divas komandas ieguvušas pa 9 punktiem.

Vēl priekšā viena – noslēguma – spēļu kārta, par čempiona titulu komandas cīnīsies 1. augustā.

Futbola komandas “Skrīveri” kapteinis Guntis Rūze informē, ka nākamajā sacensību posmā skrīveriešiem jāspēlē pret komandu “Poila” no Aizkraukles un Kokneses sporta centra futbolistiem.

“Šogad turnīrā ir četras spēku ziņā diezgan līdzīgas komandas, tā kā grūti prognozēt, kurš kļūs par šī gada čempionu,” saka Guntis Rūze. “Ja gribam iegūt čempiona titulu, noslēdzošajā spēļu kārtā mums jāuzvar abās spēlēs, tad, neatkarīgi no citu spēļu rezultātiem, varam iegūt pirmo vietu. Esam apņēmības pilni cīnīties un šogad mums patiešām ir iespēja plūkt uzvarētāju laurus.”

Vēlam mūsu futbolistiem cīņassparu un veiksmi! Un dodamies līdzi just 1. augustā! Čempionāta trešā kārta Aizkraukles stadionā sāksies pulksten 10.00. Sacensību dienā paredzētas dažādas aktivitātes un konkursi skatītājiem un mazajiem līdzjutējiem, kā arī ikvienam ir iespēja iegūt turnīra atbalstītāju balvas.

Foto: Ginta Grincēviča.