“Ziedugravās” sporto

Pateicoties darbinieku uzcītībai, apņēmībai un atbildībai, “Ziedugravas” var lepoties ar pasākumu, nodarbību  un  aktivitāšu  daudzumu.  Izņēmums  tam visam  nebija  arī  ikgadējā  sporta  diena, kas notika 30. jūlijā.  Dalībnieki varēja startēt sešās disciplīnas un katrs varēja atrast kaut ko savām interesēm un spējām piemērotu.

Viena no disciplīnām bija “Laba doma”, ko organizēja un vadīja mūsu draugi – Ingrīda un Rasma. Aizraujošu šo aktivitāti padarīja noteiktas tematikas dziesmu un to tekstu atcerēšanās.

Otrā aktivitāte – „Čiekuru gans”, kurā dalībnieki sacentās, kurš īsākā laikā sadzīs čiekurus riņķa iekšpusē. Paldies Inesei par organizēšanu!

Savukārt uzdevumā “Lidojošie čiekuri”, ko vadīja Agnese, čiekurus vajadzēja iemest dažādos attālumos izvietotos riņķos.

“Šķīvi vārtos” vadīja Roberts, un šī aktivitāte prasīja gan fizisku spēku, gan roku veiklību un precizitāti. Mazajos futbola vārtos, stāvot noteikta attālumā, bija jātrāpa lidojošie šķīvīši.

Zigrīdas vadītajā “Pārceltuves” aktivitātē ar knaibļu palīdzību noteiktā laikā no vienas bļodas uz otru bija jāpārceļ sūkļi.

“Ezi grozā” vadīja Dace. Šajā aktivitātē, tāpat kā basketbolā, ne vienmēr bumba iekrita grozā, tomēr galvenais bija mēģināt un trenēties, un tad jau viss pamazām izdevās.

Dalībnieki labprāt dalījās ar saviem iespaidiem par sporta spēlēm.

Anatolijs: “Labi organizēts pasākums. Sen jau nekas nebija bijis. Vajadzētu tādus pasākumu biežāk. Visiem paldies, kas organizēja. Lielie bērni sportoja ļoti jautri.”

Marija: “Pirmo reizi piedalījos. Ļoti patika, Gribētos vēl šāda veida pasākumus, labprāt piedalītos. Ļoti patika “Laba doma”.”

Lilija: “Ļoti labi, ka atsākušies pasākumi – un tieši sporta svētki. Malači darbinieki, kas sportoja.”

Aina: “Ļoti foršs pasākums, labprāt piedalīsimies arī citas reizes, cerot, ka šādi pasākumi būs biežāk. Paldies visiem, kas gatavoja un organizēja! Iepriecināja arī darbinieku sportošana.”

Eugenija: “Esmu sajūsmā par pasākumu, jo šī bija pirmā reize, kad piedalījos kādā pasākumā  “Ziedugravās”.  Prieks,  ka sanāca aktīvi piedalīties. Paldies visiem  organizatoriem, ar nepacietību gaidu nākamās sporta spēles. Priecājos, ka man bija šī izdevība piedalīties, jo izrādās, ka spēju vairāk, nekā biju domājusi.”

Mārīte: “Šī diena, 30. jūlijs, pie mums “Ziedugravās” bija sporta diena, un tā kā laiks no rīta bija lietains, tad visas sporta sacensības norisinājās telpās. Bija sešas stafetes, es piedalījos visās.”

Ieviņa: “Vasara ir atvaļinājumu laiks, bet tas nenozīmē, ka “Ziedugravās” dzīve ir apstājusies. Pateicoties disciplīnai, mūsu iestāde ir izvairījusies no tā briesmīgā vīrusa. Klausoties radio, skatoties TV, lasot presi, secinām, ka vīruss atkāpjas, vismaz Latvijā un tuvākajās kaimiņvalstīs.

Neskatoties ne uz ko, mūsu iestādē ir atsākušās nodarbības. Zīmētāji ir saveidojuši, sakrāsojuši skaistus zīmējumus, arī galda spēlēs sākam ievingrināt savus prātus un mūs visus priecē ziņa, ka notiks kārtējas sporta sacensības. Zināmu jautrību šajā pasākumā ienesa darbinieku komandu sacensības. Manuprāt, visiem patika aktivitāte ar dēlīšiem, jo tā pamodināja pat sagurušos, kas gaidīja apbalvošanu.”

Asnate Avotiņa, lietvede