Izvēlēts būvnieks Kalna ielas un Vecās kapsētas ceļa sakārtošanai

Šodien, 11. augustā, noslēdzās atkārtotais iepirkumā par divu ielu – Kalna ielas un Vecās kapsētas ceļa – sakārtošanu Skrīveros, tajās ieklājot frēzēto asfaltu. Lētākais piedāvājums saņemts no SIA “STRABAG”, kura turklāt sola darbus paveikt lētāk nekā iepriekš bija plānots.

Skrīveru novada dome bija izsludinājusi atkārtotu pieteikšanos iepirkumā “Vecās kapsētas ceļa, kapsētas stāvlaukuma un Kalna ielas ceļa seguma uzlabošana ar frēzētā asfalta ieklāšanu un virsmas apstrādi”. Šodien iepirkums atvērts, tajā lētāko piedāvājumu iesniedza SIA “STRABAG”. Firma piedāvā šos darbus veikt par 56 781,52 eiro.

“Piedāvājums šo darbu veikšanai ir izdevīgāks nekā bijām rēķinājušies,” atzīst Skrīveru novada domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš. Skrīveru novada dome sākotnēji šim darbam bija ieplānojuši tērēt apmēram 75 tūkstošus eiro.

SIA “STRABAG” veikusi daudzu ceļu rekonstrukciju Latvijā, tātad tai ir liela pieredze līdzīgos projektos. Firma apņēmusies ieklāt frēzēto asfaltu un veikt arī virsmas apstrādi – tieši šī darba veikšana bija radījusi aizķeršanos, un noteiktās tehniskās specifikācijas prasības bija atturējušas būvniekus uzņemties šo darbu. Līdz ar to pirmajā izsludinātajā iepirkumā neviens pretendents nepieteicās, tāpēc iepirkuma komisija nolēma nedaudz mainīt prasības.

Līgumu ar firmu par veicamajiem darbiem paredzēts noslēgt pēc iespējas ātrāk, darbus SIA “STRABAG” apņēmies paveikt līdz septembra beigām.