Vidusskolā pabeigts gaiteņu remonts
SKOLAS GAITEŅUS novērtē SIA “RL Būves” būvdarbu vadītājs Ainārs Bajārs (no kreisās), Skrīveru novada domes izpilddirektors Uldis Riekstiņš un priekšsēdētājs Andris Zālītis, 2. rindā – skolas direktors Aldis Rakstiņš un būvuzraugs Raimonds Jansons.

Andreja Upīša Skrīveru vidusskolā pabeigts gaiteņu remonts un 1. septembrī skola sagaidīs audzēkņus saposta un skaista. Vakar, 27. augustā, tika pieņemts būvnieku darbs, un ar paveikto ir apmierināta gan skolas un Skrīveru novada domes vadība, gan paši izpildītāji – SIA “RL Būves”.

 Vērienīgie remontdarbi Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas gaiteņos uzsākti jūnijā. Tos veica SIA “RL Būves” strādnieki, pārbūvējot skolas gaiteņus visos trīs ēkas jaunā korpusa stāvos un pie ieejas sporta zālē. Kopā gaiteņu remontam iztērēti mazliet vairāk nekā 115 tūkstoši eiro.

Vidusskolas gaiteņos nomainīts­ griestu­ un­ sienas­ segumus, ierīkota jauna apgaismojuma sistēma un nomainīti apkures radiatori. ­Savukārt kāpņu pakāpieni nokrāsoti­ ar­ epoksīda ­pārklājumu­ –­ mūs­die­nīgu un izturīgu materiālu. Jau ieejot skolā, pārvērtības ir pamanāmas, jāatzīst, arī diezgan modernas – sienu krāsojumā izvēlēts zaļais tonis, tas labi saskan ar grīdas linoleju, bet kāpņu pakāpieni ir rozā tonī. Drosmīgi, bet skaisti! Kāpņu laukumos ierīkoti arī kāpņu margām pieskaņoti norobežojumi – tie ir pašu būvnieku veidoti.

Pieņemot izremontētās telpas, par paveikto atzinīgi izteicās būvuzraugs Raimonds Jansons, atzīstot, ka darbs paveikts kvalitatīvi. Īpašs prieks par jaunajām telpām ir skolas direktoram Aldim Rakstiņam, jo šādas pārvērtības skolas gaiteņi nav piedzīvojuši ļoti sen. Pateicību būvniekiem izteica arī Skrīveru novada domes priekšsēdētājs Andris Zālītis un izpilddirektors Uldis Riekstiņš. “Brīnišķīgi veikts darbs, dzīvīga krāsu gamma. Viss izdarīts lieliski!” atzina izpilddirektors.

Protams, visiem prieks ne tikai par kvalitāti, bet arī par būvnieku iekļaušanos termiņos – jau sākotnēji gaiteņu remontu bija paredzēts pabeigt līdz augusta beigām, un nu skolēni šo mācību gadu varēs uzsākt skaistās telpās. Skolā vēl rit bibliotēkas remonts, to plānots pabeigt līdz 1. oktobrim.

Andreja Upīša Skrīveru vidusskola gatavojas arī skolas 155 gadu jubilejai un saistībā ar to nākamajā vasarā plānotajam absolventu salidojumam. Nu skolā viesus varēs uzņemt izremontētās un skaistās telpās.