Skrīveru kultūras centrā darbu atsāk tautas mākslas kolektīvi

Gribat dziedāt, dejot, muzicēt? Varbūt labāk gleznot, pīt vai darināt rokdarbus? Ir iespēja! Skrīveru kultūras centrā septembrī darbu atsāk tautas mākslas kolektīvi un tiek piedāvātas dažādas nodarbības visiem, kuri vēlas izpausties.

Skrīveru kultūras centra kultūras darba un pasākumu organizatore Inga Kokaine informē, ka pēc vairāk nekā pusgadu ilgušās dīkstāves, kas bija saistīta ar valstī noteikto ārkārtējo situāciju, arī Skrīveros šomēnes darbu atsāk tautas mākslas kolektīvi.

Septembrī uz pirmo nodarbību aicina 14 Skrīveru kultūras centra kolektīvi, kopas, studijas. Tām aicināti pievienoties jauni dalībnieki – tie kolektīviem var pievienoties visu septembri.

Vai ir kādi jaunumi? Inga Kokaine stāsta, ka senioru sieviešu korim “Baltābele” ir jauna diriģente – to vadīs Dace Zemzare. Līdz šim kopš kora “Baltābele” dibināšanas to vadīja Edīte Aneraude. Paldies viņai par izcilo un radošo darbu!

Vismazākie mākslinieki – pirmsskolas vecuma bērni – var piebiedoties dziedātājiem bērnu vokālajā ansamblī. Tam mēģinājumi paredzēti otrdienu vakaros, kolektīvu vada Linda Babre.

Tekstilstudijai “Putnukalns”, kuru vada Baiba Vaivare, pirmā tikšanās iecerēta jau šosestdien, 5. septembrī, aicinot uz pasākumu “Satiec savu meistaru”. Studijai var pievienoties arī jauni dalībnieki.

Informācija par kolektīvu nodarbību laiku un vietu.

Ikvienu, kuram ir vēlēšanās jauki pavadīt laiku un atklāt savu talantu, ļoti gaida Skrīveru kultūras centrā!