Skrīveru seniorus aicina sportot

Saistībā ar Latvijas Sporta federācijas padomes īstenoto projektu “Fizisko aktivitāšu un veselīga dzīvesveida popularizēšana Eiropas Sporta nedēļas 2020 ietvaros” arī Skrīveru senioriem septembrī un oktobrī notiks vingrošanas un nūjošanas nodarbības.

Skrīveru kultūras centra tūrisma un sporta darba organizatore Zigrīda Sprukte stāsta, ka saistībā ar Eiropas sporta nedēļas pasākumiem arī reģionu novados piedāvāts organizēt atvērtos treniņus senioriem. Aktivitātes iesaistīsies arī Skrīveru novads un trenere Zigrīda Sprukte senioriem vadīs nūjošanas un vingrošanas nodarbības. Tās būs bez maksas.

Kopā septembrī un oktobrī plānotas sešas nodarbības: 16., 21., 25. un 28. septembrī, 2. un 5. oktobrī. Nodarbības katru reizi sāksies vienā laikā – pulksten 11.00, katra nodarbība ilgs stundu. Tikšanās: pie Skrīveru kultūras centra.

Seniori kopā ar treneri Zigrīdu vingros un nūjos. Labos laika apstākļos nodarbības notiks ārā, lietainā laikā – kultūras centra telpās. Senioriem vēlams līdzi ņemt savas nūjas, taču tiem, kuriem to nav, nūjošanas ekipējums tiks nodrošināts.

Eiropas Sporta nedēļas aktivitāšu primārā mērķauditorija ir personas, kuras nenodarbojas ar sportu un fiziskām aktivitātēm un neapmeklē sporta klubus un fitnesa klubus vai dara to neregulāri. Tieši šajā projektā aicināti iesaistīties senioru vecumu sasnieguši cilvēki.

Sīkāka informācija par nodarbībām, zvanot trenerei Zigrīdai, tālrunis  29502773.