Paldies par dāvanu senioriem!

Interesantā, spraigā un aizraujošā darba skrējienā paskrējis gads un klāt rudens ar Starptautisko senioru dienu. Šos svētkus Skrīveru dienas aprūpes centra apmeklētāji un darbinieki izvēlējās svinēt tuvējā restorānā “Klidziņa” un vizinoties ar kuģīti “Balta kaza”. Paldies uzņēmējiem par šo sagādāto dāvanu!

Nevērtējiet savu dienu pēc ievāktās ražas,
Bet gan pēc iedēstīto sēklu daudzuma!
/Roberts Lūiss Stīvensons/

Šai dienā vēlējamies vienkārši būt visi kopā: darbinieki, pasniedzēji un, protams, šīs dienas gaviļnieki – mūsu atsaucīgie un jaukie apmeklētāji. Restorāna “Klidziņa” īpašnieki, vadība laipni atsaucās kārtējam Skrīveru dienas aprūpes centra lūgumam un atbalstīja ieplānoto pasākumu, gan piedāvājot skaistās restorāna telpas pasākuma norisei, gan vairākus gardus ēdienus pusdienās. Protams, kur nu bez aromātiskās kafijas.

Saku vislielāko paldies par atsaucību un sapratni, par gardo pusdienu maltīti, laipno apkalpošanu. Novēlu restorāna “Klidziņa” dāsnajiem, labestīgajiem īpašniekiem veiksmīgu uzņēmuma attīstību un izaugsmi! Lai ikdienas steigā un rūpēs nepietrūkst spēka un izturības! Kopā visai  restorāna komandai – lai netrūkst fantāzijas lidojuma, lai visiem stipra veselība!

Vislielākais paldies Jānim Zariņam par atsaucību un sapratni, Starptautiskajā senioru dienā izvizinot Skrīveru dienas aprūpes centra pastāvīgos apmeklētājus, pasniedzējus ar kuģīti “Baltā kaza” pa mūsu likteņupi Daugavu, lai vēlreiz pavērotu un papriecātos par gleznainajiem krastiem, kas jau tiek lēnām iekrāsoti raibu raibās rudens  krāsās. Vēlu labestīgajam, ar humora devu apveltītājam kuģa kapteinim veiksmīgu kuģošanu, lai mierīgi ūdeņi un ikdienas steigā un rūpēs nezaudēt spēku un izturību, lai stipra veselība!

Jūs esat lieliski un mēs, skrīverieši, lepojamies ar šādiem uzņēmējiem! Paldies!

Marita Vilcāne,
Skrīveru dienas aprūpes centra vadītāja

Vairāk foto no Senioru dienas pasākuma: https://www.skriveri.lv/gallery-list/senioru-dienas-pasakums-skriveru-dienas-aprupes-centra/